alkuun

Turvassa365-podcast: ”Miten saatte pidettyä kaiken kasassa?” – lapset kysyivät, Erillisverkkojen toimitusjohtaja vastasi

11-vuotiaat Iines ja Luukas kaappasivat Erillisverkkojen Turvassa365-podcastin ja nappasivat toimitusjohtaja Timo Lehtimäen haastateltavakseen. Osaako Timo selittää lapsille, mikä Erillisverkot oikein on, miten teknologia syntyy ja miksi on ruvennut työhönsä toimitusjohtajana? Entä mitä Timo vastaa ystäväkirjan kysymyksiin?
Erillisverkot kansalaisturvallisuus viranomaisviestintä

Oman ammatin ja alan selittäminen lapselle on eräänlainen tulikoe: aikuisen voi puhua pyörryksiin pintapuolisellakin tietämyksellä ja ammattijargonilla, mutta lapsi ei tyydy epäselvään vastaukseen.

Erillisverkkojen toimitusjohtaja Timo Lehtimäki pääsikin todelliseen testiin, kun alakoululaiset Iines ja Luukas viettivät aamupäivän Erillisverkoilla. He pistivät Timon vastaamaan lapsilta kerättyihin kinkkisiin kysymyksiin Erillisverkoista, kriittisestä viestinnästä ja viranomaisten työstä.

Miten teknologia syntyy? Mistä sähkökatkos johtuu? Mitä tapahtuu, jos kaikki verkot kaatuvat? Millaista elämä olisi, jos Erillisverkkoja ei olisi? Mitä toimitusjohtaja oikein tekee? Entä miten Timo ja Erillisverkkojen asiantuntijat ”saavat pidettyä kaiken kasassa”?

Jaksossa Timo pääsee vastaamaan myös lasten ystäväkirjan kysymyksiin.

Jos Erillisverkot ovat sinulle uusi tuttavuus, tämä podcast-jakso on erinomainen tapa tutustua meihin.
Kuuntele Timon vastaukset! 

 

Erillisverkot kiittää taitavia juontajia Iinestä ja Luukasta hyvästä haastattelusta! Erinomaisia kysymyksiä jaksoon lähettivät Aarre 3v, Akseli 8v, Aava 9v, Nea 11v ja Mikko 12 v – lämmin kiitos myös teille.

Turvassa365-podcastissamme puhumme laaja-alaisesti turvallisuudesta ja varautumisesta alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Osallistu keskusteluun myös itse: kommentoi ja kysy TwitterissäLinkedInissäInstagramissa tai Facebookissa – tai lähetä postia viestinta@erillisverkot.fi.

Julkaisemme jaksot Soundcloudissa, Spotifyssa ja Applen Podcasteissa – ota sopivin kanava seurantaan!

Kuuntele myös aiempia jaksoja:

Miten turvata suomen itsenäisyys myös kyberavaruudessa?

Vauhtia arkeen ja energiaa töihin työsuhdepyöräilystä – vieraana Kim Höijer ja Maria Hänninen

missä mennään turvallisuuskriittisen teknologian trendeissä? – keskustelemassa antti kauppinen ja janne ahava

VIRVE 2 TARJOAA UUSIA MAHDOLLISUUKSIA VIRANOMAISTEN YHTEISTOIMINNALLE – VIERAANA JARMO VINKVIST

MIKSI SUOMEN DIGITAALINEN ITSENÄISYYS TULISI TURVATA MYÖS SEURAAVALLA HALLITUSKAUDELLA? – VIERAANA TIMO LEHTIMÄKI

5G, metaversumi ja viranomaisviestintä – Vieraana Harri Holma

MITEN VARAUDUT SÄHKÖKATKOKSIIN? – VIERAANA TOMI LOUNEMA