alkuun

Turvassa365-podcast: Vauhtia arkeen ja energiaa töihin työsuhdepyöräilystä

Erillisverkoilla on vuoden 2021 alusta asti ollut käytössä työsuhdepyöräetu. Nyt kun pyörämatkoja on poljettu yli kaksi vuotta, millaisia kokemuksia edusta on saatu? Entä miten etu käytännössä toimii? Erillisverkkojen viestintäjohtaja Katariina Salmisalon jututettavana on kaksi aktiivista työsuhdepyöräilijää, talousjohtaja Kim Höijer sekä viestintäpäällikkö Maria Hänninen.
henkilöstö työhyvinvointi työsuhdepyörä

Noin kaksi vuotta käytössä ollut työsuhdepyöräetu on osoittautunut Erillisverkoilla erittäin suosituksi – yli 20 prosenttia Erillisverkkojen työntekijöistä on ottanut työsuhdepyöräedun käyttöönsä. Yksi edun käyttäjistä on Erillisverkkojen viestintäpäällikkö Maria Hänninen. Hänen perheensä on sähköpyörän ansiosta selvinnyt kokonaan ilman autoa.

”Minun näkökulmastani pyörä tuo tietyllä tavalla vapautta, kun ei ole esimerkiksi julkisten liikennevälineiden aikatauluihin sidoksissa. Erityisesti työmatkoilla pyöräily on ihan mahtava tapa orientoitua työpäivään ja iltapäivällä irrottautua töistä”, Hänninen hehkuttaa.

Myös Erillisverkkojen talousjohtaja Kim Höijer pyöräilee työsuhdepyörällään liukkaimpia talvikelejä lukuun ottamatta ympäri vuoden. Hän uskoo, että työsuhdepyöräedulla on merkittävä vaikutus henkilöstön työhyvinvointiin.

”Olen kuullut, että monet ovat aloittaneet pyöräilyharrastuksen tämän edun motivoimana, sillä harrastuksen aloittaminen on edun ansiosta halvempaa. Pyöräily harrastuksena sopii melkein kaikille”, Höijer kertoo.

Kuuntele koko jakso nyt!

Turvassa365-podcastissamme puhumme laaja-alaisesti turvallisuudesta ja varautumisesta alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Osallistu keskusteluun myös itse: kommentoi ja kysy TwitterissäLinkedInissäInstagramissa tai Facebookissa – tai lähetä postia viestinta@erillisverkot.fi.

Julkaisemme jaksot Soundcloudissa, Spotifyssa ja Applen Podcasteissa – ota sopivin kanava seurantaan!

Kuuntele myös aiempia jaksoja:

missä mennään turvallisuuskriittisen teknologian trendeissä? – keskustelemassa antti kauppinen ja janne ahava

VIRVE 2 TARJOAA UUSIA MAHDOLLISUUKSIA VIRANOMAISTEN YHTEISTOIMINNALLE – VIERAANA JARMO VINKVIST

MIKSI SUOMEN DIGITAALINEN ITSENÄISYYS TULISI TURVATA MYÖS SEURAAVALLA HALLITUSKAUDELLA? – VIERAANA TIMO LEHTIMÄKI

5G, metaversumi ja viranomaisviestintä – Vieraana Harri Holma

MITEN VARAUDUT SÄHKÖKATKOKSIIN? – VIERAANA TOMI LOUNEMA

DIGITAALINEN TURVALLISUUS – VIERAANA JARKKO LEVASMA