alkuun

Erillisverkot tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman ict-ratkaisuja

Tarjoamme viranomaisille ja huoltovarmuuskriittisille toimijoille turvalliset ja toimintavarmat ict-palvelut kaikissa olosuhteissa. Näin rakennamme yhdessä turvallisuustoimijoiden kanssa turvallisempaa yhteiskuntaa.

Virve-palvelut

Virve-verkkomme auttaa viranomaisia ja muita turvallisuustoimijoita viestimään tehokkaasti ja turvallisesti. Virve 2 tarjoaa lähivuosina toimintavarmat ja turvalliset laajakaistaiset mobiilipalvelut.

Virve

Virve 2

Ryhmävideopalvelu

Krivat-tilannekuvapalvelu

Tilannekuvapalvelumme mahdollistavat tehokkaan johtamisen ja yhteistyön normaalioloissa sekä häiriötilanteissa. Yhteinen tilannekuva nopeuttaa häiriötilanteista toipumista.

Krivat

Laitetila- ja toimitilavuokraus

Tarjoamme asiakkaidemme palvelin- ja viestintäjärjestelmille turvalliset ja varmennetut laitetilat sekä osaavan kokonaisvaltaisen ylläpidon ja palvelun. Räätälöimme tilat asiakkaan tarpeen mukaan.

LUE LISÄÄ

Turvapilvi- ja konesalipalvelut

Rakennamme yhdessä turvallisuustoimijoiden kanssa tietoturvallista yhteiskuntaa. ICT-palvelumme ovat toimintavarmat kaikissa oloissa.

VIRTUAALINEN KONESALIPALVELU
Konttiajoalusta
IP-tietoliikennepalvelut
Data- ja analytiikkapalvelut

Sijaintitieto- ja yhteisnäyttöpalvelut

Sijaintitieto- ja yhteisnäyttöpalvelumme tarjoaa sijaintitietoa maanalaisista kaapeleista ja johdoista sekä ilmajohdoista. Yhteisnäyttöpalvelumme tuo tarvittaessa kaapelinäyttäjän työmaalle kaivajan avuksi.

LUE LISÄÄ

Verkko-operaattoripalvelut

Olemme korkean varautumisen verkko-operaattori ja varmistamme Suomen turvallisuuden kannalta tärkeiden viranomaisten ja valtion ylimmän johdon viestintää kaikissa tilanteissa.

LUE LISÄÄ

Asiakasratkaisut

Asiakasratkaisut

Tarjoamme asiakkaillamme toimivimmat ja turvallisimmat teknologiset ratkaisut sekä näkymän uusimpiin innovaatioihin.

LUE LISÄÄ

Meihin luottavat:

Erillisverkkojen kumppanien logoja: Poliisi, Hätäkeskuslaitos, Tulli, Fingrid, HUS, VR,, Peöastustoimi

Ota meihin yhteyttä

Autamme rakentamaan yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden.