Palvelut

Erillisverkot tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman ict-ratkaisuja

Tarjoamme viranomaisille ja huoltovarmuuskriittisille toimijoille turvalliset ja toimintavarmat ict-palvelut kaikissa olosuhteissa. Näin rakennamme yhdessä turvallisuustoimijoiden kanssa turvallisempaa yhteiskuntaa.

Virve-palvelut

Virve-verkkomme auttaa viranomaisia ja muita turvallisuustoimijoita viestimään tehokkaasti ja turvallisesti. Virve 2.0 tarjoaa lähivuosina toimintavarmat ja turvalliset laajakaistaiset mobiilipalvelut.

Virve

Virve 2.0

Tilannekuvapalvelut

Tilannekuvapalvelumme mahdollistavat tehokkaan johtamisen ja yhteistyön normaalioloissa sekä häiriötilanteissa. Yhteinen tilannekuva nopeuttaa häiriötilanteista toipumista.

Krivat
RYHMÄVIDEOPALVELU

Konesali- ja suojatilapalvelut

Tarjoamme asiakkaidemme palvelin- ja viestintäjärjestelmille turvalliset ja varmennetut konesalit sekä osaavan kokonaisvaltaisen ylläpidon ja palvelun. Räätälöimme tilat asiakkaan tarpeen mukaan.

LUE LISÄÄ

Turvapilvi- ja tietoliikennepalvelut

Rakennamme yhdessä turvallisuustoimijoiden kanssa tietoturvallista yhteiskuntaa. ICT-palvelumme ovat toimintavarmat kaikissa oloissa.

VIRTUAALINEN KONESALIPALVELU
Konttiajoalusta
IP-tietoliikennepalvelut

Johtotieto-palvelut

Johtotieto-palvelumme tarjoaa sijaintitietoa maanalaisista kaapeleista ja johdoista sekä ilmajohdoista. Yhteisnäyttöpalvelumme tuo tarvittaessa kaapelinäyttäjän työmaalle kaivajan avuksi.

LUE LISÄÄ

Verkko- ja infrastruktuuripalvelut (Tuve)

Olemme korkean varautumisen verkko-operaattori ja varmistamme Suomen turvallisuuden kannalta tärkeiden viranomaisten ja valtion ylimmän johdon viestintää kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

Räätälöidyt asiakasratkaisut

Yhteiskunnan eri turvallisuus- ja huoltovarmuustoimijoiden ict-palvelutarpeet vaihtelevat. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin toteuttamalla juuri asiakkaan vaatimuksiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut – tämä vaatii usein räätälöintiä.

Toiminnassamme korostuu turvallisuus ja toimintavarmuus. Palvelumme ovat ja pysyvät kotimaisissa ja luotettavissa käsissä, sillä olemme valtion omistama erityistehtäväyhtiö. Olemme läsnä kaikkialla Suomessa ja tunnemme niin eri alueiden kuin asiakkaidemmekin erityispiirteet ja -tarpeet. Kumppanoidumme luotettavien ja parhaiden osaajien kanssa.

Autamme sinua pysymään oman alasi kärjessä rakentamalla räätälöityjä ratkaisuja ja kehittämällä tarpeisiisi uusia palveluita.

 

 

 

Meihin luottavat:

Erillisverkkojen kumppanien logoja: Poliisi, Hätäkeskuslaitos, Tulli, Fingrid, HUS, VR,, Peöastustoimi

Ota meihin yhteyttä

Autamme rakentamaan yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden.