alkuun

Ei mikä tahansa työpaikka

Erillisverkot työpaikkana

Meillä on erityinen tehtävä: vaikutamme työllämme Suomen turvallisuuteen. Vaativat ja monipuoliset tehtävät ainutlaatuisen asiakaskunnan ja teknologioiden parissa vaativat vastapainokseen erityisen hyvän työpaikan. Siksi meillä huolehditaan, että Ervejoukkomme voi hyvin ja virtaa riittää myös työpäivän jälkeen. Erveläisenä voit olla ylpeä työstäsi ja osaavista työkavereistasi. Arvomme yhteistyö, luottamus, kehitys ja vastuullisuus ovat työmme perusta. Mielekkäät tehtävät ja erinomaiset kollegat takaavat, että meillä tavallinenkin työpäivä on aivan erityinen.

Työtä turvallisen Suomen eteen

Turvallisuus ei synny itsestään, vaan siihen tarvitaan osaavia ihmisiä. Yksi erillisverkkolainen varmistaa verkon toimivuuden hallintakeskuksessa, toinen kiipeää mastoon, kolmas kehittää toimintavarmoja ICT-palveluja yhteistyössä viranomaisasiakkaidemme kanssa. Olemme yhteiskunnan turvaajia, joihin voi luottaa tiukoissakin paikoissa. Kaikilla meillä on yhteinen missio: rakennamme Suomesta turvallisen olemalla asiakkaidemme luottokumppani kaikissa olosuhteissa.

Tällaisissa tehtävissä meillä työskennellään:

 • ICT-alan ammattilaiset ja juniorit – tyypillisiä nimikkeitä ovat järjestelmäoperaattori, järjestelmäasiantuntija ja järjestelmäsuunnittelija
 • Tietoliikenneasentajat
 • Ajoittain etsimme myös asiantuntijoita muihin rooleihin, esimerkiksi asiakaspalveluun, projektityöhön ja hallintoon.
 • Harjoittelu- ja kesätyöhakumme käynnistyy vuosittain tammikuussa

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

TUTUSTU ERILLISVERKKOLAISTEN URATARINOIHIN >>

 

Hyvinvoiva Ervejoukko

Työmme Suomen turvallisuuden eteen on vastuullista, vaativaa ja monipuolista. Erityistehtävät vaativat tuekseen erityishyvän työpaikan. Siksi meillä panostetaan siihen, että joukkomme voi hyvin ja virtaa riittää myös työpäivän jälkeen. Rakennamme toimivaa yhteispeliä sisäisesti ja ulkoisesti. Kehitämme jatkuvasti tapoja tehdä töitä järkevämmin – eli ervejärkisemmin – ja kannustamme ammatilliseen kehittymiseen.

Erveläiset ovat paitsi alansa erityisosaajia myös erityisen hyviä tyyppejä. Työn ilo ja yhteistyö näkyvät arjessamme: meillä autetaan kaveria ja iloitaan yhdessä onnistumisista.

0 milj.
liikevaihto (euroa)
0 +
erillisverkkolaista
0 -66v.
meillä on töissä kaikenikäisiä

Me erillisverkkolaiset arvostamme työpaikassamme erityisesti:

 • ammattitaitoisia kollegoita
 • mielekkäitä työtehtäviä
 • mahdollisuutta käyttää päivittäin omaa osaamistaan
 • työn ja vapaa-ajan tasapainoa
 • oikeudenmukaista ja kyvykästä esihenkilöä
 • työpaikan varmuutta ja jatkuvuutta
 • vapautta tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta.

(lähde: henkilöstötutkimus 2023)

vastuullinen työnantaja       

Usein kysyttyä meillä työskentelystä

Työsuhde-etuihimme kuuluu työsuhdepyöräetu, lounasetu, virike-etu, jota voi käyttää myös hierontaan tai hammashoitoon, laaja työterveyshuolto, matkapuhelinetu ja laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Meillä on käytössä tulospalkkiomalli sekä mahdollisuus kertapalkkioihin ja tulospalkkion rahastointiin. Panostamme myös monella muulla tavalla henkilöstön hyvinvointiin ja virkistymiseen, esim. vuonna 2024 erillisverkkolaiset saavat käyttää viikossa tunnin työaikaa liikuntaan.

Kerromme tehtäväkohtaiset osaamis- ja koulutusvaatimukset aina työpaikkailmoituksessa.

Teemme turvallisuuskriittistä työtä yhteistyössä viranomaisten kanssa, joten meille töihin valitusta henkilöstä tehdään aina henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysten tarkoitus on ennaltaehkäistä kansallista turvallisuutta vaarantavaa toimintaa. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Tehtävämme edellyttävät myös todistusta huumeainetestistä.

Meillä noudatetaan ICT-alan työehtosopimuksia. Sovellettava TES määrittyy tehtävän mukaan. Käytössä on ICT-alan työehtosopimus ylemmille toimihenkilöille, ICT-alan työehtosopimus toimihenkilöille ja Sähköalan TES energia-ICT-verkosto -työehtosopimus.

Moni tehtävämme mahdollistaa joustavan etätyön. Osassa tehtävistämme on työn luonteen vuoksi mahdollista työskennellä vain paikan päällä toimitilassa. Kerromme työpaikkailmoituksessa aina etätyömahdollisuudesta.

Espoon pääkonttoria ja Järvenpäässä sijaitsevaa Johtotiedon toimipistettä lukuun ottamatta toimipisteidemme sijainnit eivät ole julkisia. Työpaikkailmoituksissa kerrotaan kaupungin tarkkuudella, missä työskentely tapahtuu. Joissain tapauksissa työskentely voidaan järjestää myös muissa kuin ilmoituksessa mainituissa kaupungeissa. Olethan tarvittaessa yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun tahoon saadaksesi lisätietoja.

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja, jotka sijoittuvat tavallisesti ICT-tehtäviin. Harjoitteluhakumme käynnistyy vuosittain tammikuussa, jolloin avaamme harjoittelupaikat haettavaksi nettisivuillemme. Opinnäytetyömahdollisuuksia tarjoamme tavallisesti meillä harjoittelussa tutuksi tulleille opiskelijoille.

Vastaanottamiemme hakemusten käsittelyyn sovelletaan Erillisverkkojen työnhakijoiden tietosuojaselostetta. Osassa rekrytoinneistamme käytetään ulkoista rekrytointikumppania, jolloin rekrytointiyritys voi toimia erillisenä rekisterinpitäjänä, ja sinua kehotetaan tutustumaan kyseisen yrityksen tietoihin henkilötietojen käsittelystä.

Työpaikkailmoituksissamme on aina mukana yhteystiedot tehtäväkohtaisten lisätietojen kysymistä varten. Yleisiin rekrytointiin liittyviin kysymyksiin liittyen voit olla yhteydessä rekry@erillisverkot.fi -osoitteeseen.