Meille töihin

Erillisverkot työpaikkana

Meille on tärkeää, että erillisverkkolaiset viihtyvät haastavissakin tehtävissä. Monipuolinen työ ja asiantunteva työyhteisö tekevät jokaisesta työpäivästä mielekkään.

Avoimet työpaikat

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jos meillä ei ole avoimia työpaikkoja tai sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme. Säilytämme avoimia hakemuksia kuusi kuukautta.

Hakemuksen voit toimittaa: rekry@erillisverkot.fi

Tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat näkyvät alla (klikkaa otsikkoa):

Me Erillisverkoilla teemme työtä, jolla on aidosti merkitystä!

Autamme turvallisuustoimijoita ja viranomaisia turvaamaan kansalaisten arkea kaikissa olosuhteissa. Tarjoamme yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen.

Mahdollisuus kehittyä ei ole meille vain sanahelinää: varaamme vuosittain merkittävän summan henkilöstön koulutukseen, kannustamme kehittymään ja tuemme urapolun eri vaiheissa.

Suurimpia asiakkaitamme ovat:

  • Puolustusvoimat
  • Poliisi
  • Pelastustoimi
  • Sosiaali- ja terveyssektori
  • Hätäkeskuslaitos
  • Rajavartiolaitos
  • Ministeriöt

Olemme valtion omistama erityistehtäväyhtiö.

0 milj.
Liikevaihto
0 +
Erillisverkkolaista
0 -67v.
meillä on töissä kaikenikäisiä

Vastuullinen työnantaja

Olemme mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Meille vastuullisuus työnantajana merkitsee jokaisen yhdenvertaista ja oikeudenmukaista kohtelua, työntekijän kuuntelua eri elämätilanteissa, joustavuutta, hyvää esimiestyötä sekä merkityksellisiä ja sisällöltään rikkaita työtehtäviä. Meillä saa tehdystä työstä aina asianmukaisen korvauksen.

Vastuullinen työnantaja kampanjan logo.