Etusivu Yhteiskunnallinen merkitys
valikko
Yhteiskunnallinen merkitys
Me autamme turvaamaan kansalaisten arkea

Yhteiskunnan turvallisuuden vahvistaja

Turvallinen yhteiskunta syntyy viranomaisten, yritysten ja muiden toimijoiden yhteistyöstä. Ilman toimintavarmoja ICT-palveluja turvallisuustoimijat ovat hukassa.

Me Erillisverkoissa autamme turvallisuustoimijoita ja viranomaisia turvaamaan kansalaisten arkea.


Turvallisuus muodostuu huolto- ja toimintavarmuudesta ja varautumisesta.
power-2881462_640
kuv-johtokeskus
Turvallinen yhteiskunta syntyy yhteistyöstä.

Turvallisuustoimijoiden kumppani

Tärkeän osan yhteiskunnan turvallisuudesta muodostavat pelastus, poliisi, puolustus, sosiaali- ja terveyssektori, energiatoimiala kuten sähkönjakelu sekä muut perinteiset ja uudemmatkin turvallisuustoimijat. Varmistamme, että kätilöt ja lääkärit löytävät oikeaan leikkaussaliin, hätäkeskusten viestit tavoittavat pelastajat, poliisipartioilla on oikea tilannekuva kentältä ja valtion ylimmän johdon tärkeät viestit kulkevat turvallisesti.

Yrityksillä on tärkeä rooli toimivan ja turvallisen yhteiskunnan vahvistamisessa. Tarvitsemme joka päivä vettä, lämpöä ja ruokaa, ilman sähköä moni arkinenkin asia lakkaa toimimasta. Me Erillisverkoissa varmistamme, että huoltovarmuuskriittiset yritykset pystyvät toimimaan tilanteessa kuin tilanteessa.


Asiakkaamme huolehtivat yhteiskunnan turvallisuudesta ja toimivuudesta.

Yritysvastuu

Raportoimme yritysvastuustamme vuosittain. Erillisverkkojen yritysvastuussa on kyse kansalaisten ja koko yhteiskunnan toiminnan turvaamisesta tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntäen.

Erillisverkkojen käytännesäännöistä (Code of Conduct) pääset lukemaan tarkemmin klikkaamalla linkkiä.

Raportista löydät tietoa muun muassa turvallisista ja toimintavarmoista tietoliikennepalveluistamme, henkilöstöstämme, taloudestamme sekä ympäristövastuustamme. Raportit avautuvat kuvaa klikkaamalla.

GRI2017_kansi

yrva-kansi

GRI kansi 2015

erve_yrvast_2014erve_yrvast_2013erve_yrvast_2012


Yritysvastuuraportoinnissa käytämme GRI:n G4-viitekehystä.

Timanttiteko

Timanttiteko-palkinnon myöntää vuosittain Turvallisuuskomitea ministeriöiden valmiuspäällikkökokouksen esityksestä. Palkinto luovutetaan esimerkilliselle toiminnalle, kehitystyölle ja innovaatiolle, jolla edistetään yhteiskunnan turvallisuutta. Esityksiä voivat tehdä ministeriöt hallinnonaloiltaan ja Huoltovarmuuskeskus.

Erillisverkot koordinoi palkinnon jakamista. Palkintosääntö ohjaa palkinnon myöntämistä.

Vuoden 2017 Timanttiteko-palkinto myönnettiin Kuntaliiton ja Huoltovarmuuskeskuksen KUJA-projektille. Lue juttu KUJA-projektista ja Timanttiteko-palkinnosta Erve Uutisista.

Vuoden 2016 palkinto myönnettiin 112 Suomi -sovellukselle ja vuoden 2015 palkinto Tornion järjestelykeskukselle. Vuoden 2014 palkinnon sai LUOVA luonnononnettomuuksien varoitusjärjestelmä ja vuoden 2013 palkinnon Huoltovarmuuskeskuksen HUOVI-portaali.


ERVEFOORUMI_10
Valmiusasiamies Jaakko Pekki ja johtaja Jyrki Hakola Huoltovarmuuskeskuksesta sekä varatoimitusjohtaja Timo Reina ja projektipäällikkö Aki Pihlaja Kuntaliitosta vastaanottivat Timanttiteko-palkinnon.