alkuun

Turvassa365-podcast: Hybridiuhkien pelkoon auttaa koulutus ja skarppina pysyminen

Hybridivaikuttaminen on päivän sana, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä ja miten hybridiuhkia torjutaan? Teknologiajohtajamme Antti Kauppinen kutsui Markku Korkiakosken, alan huippuosaajan, keskustelemaan aiheesta podcastiimme.
hybridivaikuttaminen kyberturvallisuus podcast

”Hybridiuhat ovat lisääntyneet viime aikoina ympärillämme, mutta pelolle ei kannata antaa valtaa”, sanoo Netox Oy:n operatiivinen johtaja Markku Korkiakoski.

Korkiakoskella on laaja kansainvälinen kokemus hybridivaikuttamisen torjunnasta niin viranomaistyössä kuin yksityisellä sektorillakin.

Antti Kauppinen ja Markku Korkiakoski korostavat, että hybridivaikuttaminen voi koskea yksityisiä ihmisiä, yrityksiä ja viranomaisia.

”Tärkeintä on pysyä skarppina ja kasvattaa tietoisuuttaan aiheesta esimerkiksi maksuttomilla koulutuksilla, joita tarjoavat Traficomin Kyberturvallisuuskeskus ja Digi- ja viestintäviraston VAHTI”, Markku Korkiakoski sanoo.

Kuuntele koko jakso nyt!

Turvassa365-podcastissamme puhumme laaja-alaisesti turvallisuudesta ja varautumisesta. Julkaisemme jaksot Soundcloudissa, Spotifyssa ja Applen Podcasteissa – ota sopivin kanava seurantaan! Kommentoi, kysy, keskustele: lähetä postia viestinta@erillisverkot.fi tai keskustele sosiaalisessa mediassa tileillämme, #Turvassa365.

Kuuntele myös aiemmat jaksot:

TEKOÄLY – UHKA VAI MAHDOLLISUUS TURVALLISUUDELLEMME? – VIERAANA KAROLIINA HAGMAN

TILANNEKUVA MUODOSTUU MYÖS TUNTEISTA – VIERAANA JANNE KOIVUKOSKI

KRIITTINEN DATA – TAKAISIN KOTIINKO? – VIERAANA KIMMO ROUSKU