alkuun

Turvassa365-podcast: Tilannekuva muodostuu myös tunteista

Kuinka pitää pää kylmänä uhkien keskellä, kun Euroopassa on käynnissä sota? ”Kaikki mitä tarvitaan poikkeusoloissa, pitää olla käytössä jo normaalioloissa”, korostaa alan huippuasiantuntija, sisäministeriön pelastusneuvos Janne Koivukoski Turvassa365-podcastissamme.
podcast SÄTEILYTURVA tilannekuva

Turvassa365-podcastin toisen jakson aiheita ovat tilannekuva, säteilyturva – ja tunteet.

”Erillisverkkojen tärkein asiakas on häiriötilanne, siksi työnämme on panostaa ennakointiin ja varautumiseen”, korostaa toimitusjohtaja Timo Lehtimäki.

”Ja tunteisiinkin voi vaikuttaa varautumalla. Kotona voi pitää yllä esimerkiksi 72 tunnin kotivaraa ohjeiden mukaan”, kannustaa teknologiajohtaja Antti Kauppinen.

Kuuntele koko jakso nyt!

Erillisverkkojen Turvassa365-podcastissa käsittelemme turvallisuutta ja varautumista erityisesti ict-näkökulmasta. Seuraava jakso käsittelee kriittisen viestinnän uusimpia teknologiatrendejä, vieraanamme on silloin Karoliina Hagman Accenturesta.

Turvassa365-podcast julkaistaan Soundcloudissa, Spotifyssa ja Applen Podcasteissa – ota sopivin kanava seurantaan! Ja kommentoi, kysy, keskustele: lähetä postia viestinta@erillisverkot.fi tai keskustele sosiaalisessa mediassa Erillisverkkojen tileillä.