Etusivu Palvelut Tietoliikenne Virve
valikko
Palvelut
Viranomaisradioverkko Virve

Tilannejohtamisen ja yhteistyön työkalu

Viranomaisverkko Virve auttaa viranomaisia ja muita turvallisuustoimijoita viestimään tehokkaasti ja turvallisesti. Virve mahdollistaa viranomaisten yhteistyön päivittäisessä työssä sekä kriisitilanteessa myös yli organisaatiorajojen. 

Virve on johtamisen työkalu, jonka avulla oikea tilannetieto saavuttaa oikeat henkilöt nopeasti. Virve mahdollistaa suojatut ryhmä- ja yksilöpuhelut, hätäkutsut ja lyhytsanomat.

Tulevaisuudessa Virve tarjoaa myös toimintavarmat ja turvalliset laajakaistaiset mobiilipalvelut. Muun muassa kuvaa ja liikkuvaa kuvaa voidaan jatkossa hyödyntää tilannekuvan muodostamisessa. Lisätietoja laajakaistaisista palveluista kerromme lähiaikoina.


50 milj.
viestiä kulkee Virven kautta viikoittain
kuv-poliissipartio
pelastus_ratikka
Katso Virve 15-vuotta kriittistä viestintää -video

Virve Appi on askel kohti viranomaisviestinnän laajakaistamaailmaa

Virve Appi on askel kohti viranomaisviestinnän laajakaistamaailmaa
Virve Appi on viranomaisverkon lisäpalvelu, joka tulee olemassa olevan Tetra-pohjaisen Virve-palvelun rinnalle ja laajentaa viranomaisverkon käyttömahdollisuuksia.

Viranomaisverkko tuodaan älypuhelimeen uuden sovelluksen avulla, jota testataan parhaillaan. Applikaatiosta löytyvät tutut ryhmäkansiot, yksilöpuhelut, statusviestit ja muut toiminnot kuten nykyisestä Tetra-puhelimestakin. Sovelluksessa Virveä käytetään aivan samalla tavalla kuin ennenkin. Laajakaistainen palvelu mahdollistaa jatkossa kuvan ja liikkuvan kuvan välittämisen, mikä auttaa paremman tilannekuvan muodostamista.

Viranomaisviestinnän siirtyminen laajakaistamaailmaan on pitkä prosessi, jossa edetään harkituin askelin. Tavoitteena on, että Virve Appi on asiakkaiden vuoden 2018 lopussa tai vuoden 2019 alussa.

Lisätietoja tuotepäällikkö Tommi Lahtiselta, tommi.lahtinen@erillisverkot.fi

Lue myös Erve Uutisten jutut
Uusi sovellus tuo Virven älypuhelimeen
Virve Appi asiakkaiden testattavana


yli 39000
Virve-liittymää auttaa turvallisuustoimijoita viestimään varmasti

Virven käyttäjäksi?

Virven käyttäjiä ovat viranomaiset, kuten pelastustoimi, poliisi, sosiaali- ja terveystoimi, puolustusvoimat, Rajavartiolaitos, tulli, hätäkeskus ja kunnat. Virveä käytetään myös muussa turvallisuuskriittisessä toiminnassa, kuten teollisuudessa, vartioinnissa, järjestyksenvalvonnassa ja arvokuljetuksissa.

Tutustu Virven liittymähinnastoon

Viranomaiset saavat Virven käyttöön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Muiden kuin viranomaisten on haettava käyttölupa erikseen.

Liikenne- ja viestintäministeriö on päättänyt tarkemmin käyttäjäryhmistä, joilla on oikeus käyttää viranomaisverkkoa.

Hae käyttölupaa

Datasovellusten käyttö Virve-verkossa

Erillisverkot valvoo erilaisten sovellusten käyttöönottoa Virve-verkossa. Jotta verkko toimii optimaalisesti, sovellukset on suunniteltava ohjeiden mukaisesti ja muun muassa verkon kapasiteetti huomioiden. Virve-verkon käyttäjätahojen käyttämät datasovellukset tulee hyväksyttää Virveverkko Oy:llä.

Saat ohjeita ja määräyksiä datasovellusten käyttöönotosta sekä sovelluksen käyttölupahakemuksen Erillisverkkojen asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@erillisverkot.fi


130000
ryhmäpuhelua vuorokaudessa

Sisäpeiton rakentamisen ohjeita

Virve-verkon peitto on tarkkaa työtä. Se on rakennettava kiinteistöihin, joissa sijainti, suuri koko ja poikkeukselliset olosuhteet erityisesti vaarantavat henkilö- tai paloturvallisuutta.

Sisäpeiton rakennusohjeet

Päätelaitteet

Päätelaitteita Virveen tarjoavat:

  • Virve Tuotteet ja Palvelut: Airbus Defence & Space

  • Malux ja Zenitel: Motorola

  • Insalko: Sepura

kuv-virve-mallit-2

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee kaikissa Virveen liittyvissä kysymyksissä arkisin kello 8-16.

Puh. 0800 182 555
asiakaspalvelu(at)erillisverkot.fi

Laskutustiedot
Suomen Virveverkko Oy
PL 80432, 00021 LASKUTUS    
OVT 003725536223, Basware BAWCFI22       

Lataa tästä Virve-esite
Lue perustietoa Virvestä Virve fact sheetistä


Asiakaspalvelumme palvelee sinua joka arkipäivä.