Etusivu Palvelut Tietoliikenne Virve
valikko
Palvelut
Viranomaisradioverkko Virve

Tilannejohtamisen ja yhteistyön työkalu

Viranomaisradioverkko Virve auttaa viranomaisia ja muita turvallisuustoimijoita viestimään tehokkaasti ja turvallisesti. Virve mahdollistaa viranomaisten yhteistyön päivittäisessä työssä sekä kriisitilanteessa myös yli organisaatiorajojen. 

Virve on johtamisen työkalu, jonka avulla oikea tilannetieto saavuttaa oikeat henkilöt nopeasti. Virve mahdollistaa suojatut ryhmä- ja yksilöpuhelut, hätäkutsut ja lyhytsanomat. Virven avulla voidaan pitää suoraan yhteyttä kentällä puhelimesta toiseen tai ryhmiin myös ilman radioverkkoa.


47 milj.
viestiä kulkee Virven kautta viikoittain
kuv-poliissipartio
pelastus_ratikka
Katso Virve 15-vuotta kriittistä viestintää -video

Kaikkiin tilanteisiin

Virve toimii kaikissa olosuhteissa koko Suomessa. Verkkojen palveluiden hallinta on ympärivuorokautista vuoden jokaisena päivänä. Testaamme verkon toimivuutta kentällä jatkuvasti.

Jokaista asiakasta varten räätälöidään palvelukokonaisuus, joka parhaiten vastaa asiakkaan kriittisen viestinnän tarpeita. Tarjoamme myös Virve-yhdyskäytäväratkaisut ja niihin liittyvän tietoliikenteen.


37000
Virve-liittymää auttaa turvallisuustoimijoita viestimään varmasti

Virven käyttäjäksi?

Virven käyttäjiä ovat viranomaiset, kuten pelastustoimi, poliisi, sosiaali- ja terveystoimi, puolustusvoimat, Rajavartiolaitos, tulli, hätäkeskus ja kunnat. Virveä käytetään myös muussa turvallisuuskriittisessä toiminnassa, kuten teollisuudessa, vartioinnissa, järjestyksenvalvonnassa ja arvokuljetuksissa.

Tutustu Virven liittymähinnastoon

Viranomaiset saavat Virven käyttöön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Muiden kuin viranomaisten on haettava käyttölupa erikseen.

Liikenne- ja viestintäministeriö on päättänyt tarkemmin käyttäjäryhmistä, joilla on oikeus käyttää viranomaisverkkoa.

Hae käyttölupaa

Datasovellusten käyttö Virve-verkossa

Erillisverkot valvoo erilaisten sovellusten käyttöönottoa Virve-verkossa. Jotta verkko toimii optimaalisesti, sovellukset on suunniteltava ohjeiden mukaisesti ja muun muassa verkon kapasiteetti huomioiden. Virve-verkon käyttäjätahojen käyttämät datasovellukset tulee hyväksyttää Virveverkko Oy:llä.

Saat ohjeita ja määräyksiä datasovellusten käyttöönotosta sekä sovelluksen käyttölupahakemuksen Erillisverkkojen asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@erillisverkot.fi


130000
ryhmäpuhelua vuorokaudessa

Sisäpeiton rakentamisen ohjeita

Virve-verkon peitto on tarkkaa työtä. Se on rakennettava kiinteistöihin, joissa sijainti, suuri koko ja poikkeukselliset olosuhteet erityisesti vaarantavat henkilö- tai paloturvallisuutta.

Sisäpeiton rakennusohjeet

Päätelaitteet

Päätelaitteita Virveen tarjoavat:

  • Virve Tuotteet ja Palvelut: Airbus Defence & Space

  • Malux ja Zenitel: Motorola

  • Insalko: Sepura

kuv-virve-mallit-2

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee kaikissa Virveen liittyvissä kysymyksissä arkisin kello 8-16.

Puh. 0800 182 555
asiakaspalvelu(at)erillisverkot.fi

Laskutustiedot
Suomen Virveverkko Oy
PL 80432, 00021 LASKUTUS    
OVT 003725536223, Basware BAWCFI22       

Lataa tästä Virve-esite
Lue perustietoa Virvestä Virve fact sheetistä


Asiakaspalvelumme palvelee sinua joka arkipäivä.