Etusivu Kaikissa olosuhteissa
valikko
Kaikissa olosuhteissa
Toimintavarmuutta ajasta ja paikasta riippumatta

Häiriöttömät palvelut

Asiakkaillemme pelkkä tavanomainen ei riitä. Viranomaisten ja muiden turvallisuustoimijoiden on kyettävä toimimaan ajasta ja paikasta riippumatta: kyberhyökkäyksen kourissa ja myrskyn keskellä, saaristossa ja tuntureilla. Vahvistuva digitalisaatio korostaa tietoteknisten järjestelmien ja tietoliikenneyhteyksien sekä niiden varaan rakennettujen palvelujen toimintavarmuutta ja turvallisuutta kaikissa olosuhteissa.

Palvelumme muodostavat kokonaisuuden, joka on täysin meidän käsissämme. Emme suostu pompottelemaan asiakkaitamme toimijalta toiselle ratkaisuja etsittäessä.


Vaikka Suomessa ei ole hirmumyrskyjä tai suurtulvia, on meilläkin ääriolosuhteita.
kuv-kansallismaisema
kuv-salamointi
Me mahdollistamme viranomaisten, yritysten ja muiden toimijoiden välisen yhteistyön.

Iskujen kestävä

Omistamamme konesalit on varustettu poikkeus- ja kriisitilanteisiin suunnitelluilla vara- ja hätäjärjestelmillä sekä rakennettu väestönsuojanormien mukaisesti. Näiden järjestelmien ansiosta laitesuojat voidaan asettaa tarvittaessa sulkutilaan. 

Moni tarvitsee laitetilan ja sen varmennettujen olosuhteiden lisäksi kahdennettuja kapasiteetti- ja tietoliikennepalveluita. Näillä palveluilla rakennamme asiakkaidemme järjestelmille turvallisen kodin. Niin kiinteä ja langaton IP-tietoliikennepalvelumme kuin kapasiteettipalvelumme ovat päästä päähän hallittuja.


Tarjoamme turvallisen kodin asiakkaidemme järjestelmille.

Valvontaa ympäri vuorokauden

Virven hallinta ja valvonta on myös toinen hyvä esimerkki valmiudestamme. Valvomomme toimii ympärivuorokautisesti vuoden jokaisena päivänä. Tämä takaa, että ongelmat ja viat analysoidaan nopeasti ja korjaustoimet käynnistetään viipymättä. 

Kun olosuhteet ovat äärimmäiset, turvallisuusverkko varmistaa johtamista ja viranomaisviestintää.


Korjaamme ongelmat ja viat viipymättä.