alkuun

Leijonaverkkojen rooli kriittisten konesali- ja toimitilojen tarjoajana vahvistuu

Uuden brändin myötä Leijonaverkot vahvistaa rooliaan kriittisten ja turvaluokiteltujen kone-sali- ja toimitilojen tarjoajana. Yhtiö jatkaa valtion kokonaan omistaman Suomen Erillisverkot oy:n tytäryrityksenä.
Brändi laitetilat Leijonaverkot

Asiakastiedote 9.4.2024

Leijonaverkkojen brändi on uudistunut osana Erillisverkkojen kokonaisvaltaista brändiuudistusta Uudistus kattaa visuaalisen ilmeen ja logon muutoksen. Leijonaverkot haluaa olla tunnettu luotettavuudesta, ketteryydestä ja vastuullisuudesta. ”Olemme ylpeitä kyvystämme tarjota korkean turvallisuustason konesali- ja toimitiloja sekä palveluita. Tämä on mahdollista omistamiemme kiinteistöjen ja asiantuntevan henkilöstön ansiosta. Olemme omistautuneet turvaamaan asiakkaidemme toiminnan kaikissa olosuhteissa, ja uusi brändimme mahdollistaa tämän viestin vahvistamisen”, Leijonaverkkojen toimitusjohtaja Kari Asiala sanoo.

Asialan mukaan uudistus selkeyttää Leijonaverkkojen erillistä ja erityistä roolia osana Erillisverkkoja. ”Haluamme varmistaa, että kaikki asiakkaamme ja sidosryhmämme voivat olla varmoja toimintansa jatkuvuudesta ja turvallisuudesta valitessaan meidät kumppaniksi. Olemme sitoutuneet olemaan luotettava tiimipelaaja, joka kuuntelee asiakkaiden toiveita ja tarpeita herkällä korvalla. Uuden brändin myötä meillä on mahdollisuus korostaa näitä vahvuuksiamme.”

Leijonaverkoille on myös tärkeää, että se toteuttaa palvelunsa vastuullisesti. ”Vaikka palveluiltamme vaaditaan paljon ja toimintaympäristö on haastava, olemme pystyneet tekemään vuosien mittaan merkittäviä energiatehokkuuden parantamistoimia. Esimerkiksi lämmön talteenotolla ja hyödyntämisellä saatu aikaan isoja energiansäästöjä”, Asiala kertoo.

”Myös tästä kuuluu kiitos sitoutuneelle ja innovatiiviselle henkilöstölle sekä kumppaneillemme.”

Lisätietoja