alkuun

Uudistettu sertifikaatti takaa Erillisverkkojen konesalipalveluiden laadun

Erillisverkkojen konesalipalvelujen on uudelleenauditoinnissa todettu täyttävän kansainvälisen ISO/IEC 27001 -sertifikaatin vaatimukset. Sertifiointi koskee Erillisverkkojen ja tytäryhtiö Leijonaverkot oy:n tarjoamia konesaleja ja niiden tukipalveluja.
konesalipalvelut kyberturvallisuus Turvapilvipalvelut

”Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme konesalipalvelut, joissa tietojen saatavuus, käytettävyys, eheys sekä toiminnan jatkuvuus ovat varmistettuja. Palvelut ovat Suomen valtion omistamia. Varaudumme jatkuvuus- ja toipumissuunnittelulla tietoliikennehäiriöihin, teknisiin vikoihin ja kriisitilanteisiin”, sanoo Mikko Kosonen, Erillisverkkojen fyysisen turvallisuuden päällikkö.

Turvallisuuskriittisille ja huoltovarmuutta tarvitseville asiakkaille on saleissa tarjolla varmistettu ympäristö, joka sopii myös vaativaan käyttöön. Asiakas voi myös valita tarpeittensa mukaisen tietoturvatason, jonka mukaisesti palvelut tuotetaan. Konesalien laatu arvioidaan sertifikaatin lisäksi aina myös palvelukohtaisesti kansallisilla Katakri-auditoinneilla.

Turvapilvipalvelut tarjolla virtuaalisista konesaleista

Sertifikaatti ja auditoinnit varmistavat myös Erillisverkkojen rakenteilla olevien laajakaistaisten Virve-palvelujen sekä Turvapilvipalvelujen  tietoturvallisuuden.

”Turvapilvipalvelumme ovat herättäneet laajaa kiinnostusta. Pystymme tarjoamaan täysin suomalaisen ja itsehallittavan turvasataman tiedolle ja palveluille. Ratkaisumme mahdollistaa myös erilaisia korkeamman jalostusasteen data-analytiikkaratkaisuja”, vahvistaa johtaja Markku Järvinen.

Erillisverkot sai Kiwa Inspectan kolmivuotisen sertifioinnin vuonna 2020. Vuosittainen väliauditointi todistaa konesalipalvelut ja niiden tukitoiminnot vaatimusten mukaisiksi.

 

Lue lisää:

Erillisverkkojen konesalien sertifioinnista

Turvapilvipalvelujen tarjoamista mahdollisuuksista