alkuun

Erillisverkot-brändi viestii luottamusta ja vakautta – uudet verkkosivut avattu

Yksi Erillisverkkojen vahvuuksista on aina ollut rohkea kehitys. Olemme uskaltaneet uudistua ja muuttua – asiakkaitamme kuunnellen. Tammikuussa 2020 tarkastelin brändiämme ja huomasin, että se ei ole pysynyt kehityksen mukana. Oli aika tuoda brändimme tähän päivään!
Blogit Brändi Erillisverkot

Selkeällä brändillä on suuri merkitys myös erityistehtävämme näkökulmasta. Meiltä odotetaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta, vakautta ja ehdotonta luotettavuutta. Mielestäni erityistehtävän pitää näkyä ja kuulua, ja meidän on erotuttava kilpailijoista ja muista toimijoista.

 

Näymme ulospäin nyt entistä yhtenäisempänä. Meillä on selkeä struktuuri, tapa ja ääni, jolla kerromme toiminnastamme ja palveluistamme. Haluamme, että palvelurepertuaarimme on sinulle selkeä, voit luottaa lupauksiimme ja käydä kanssamme aktiivista vuoropuhelua.

Tutustu uuteen verkkosivuumme! Löydät kattavasti tietoa palveluistamme, ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja ja terveisiä kentältä. Ja anna palautetta: mistä sinä haluaisit tietää, kuulla tai nähdä seuraavaksi?