alkuun

Asiakkaiden tarpeet Erillisverkkojen muutosohjelman ajureina – Suomen Turvallisuusverkko Oy sulautuu emoyhtiöön 1.1.2022

Turvallisuusverkon verkko- ja infrastruktuuripalvelut sekä Virve-palvelut toimivat normaalisti myös sulautumisen jälkeen. Asiakkaillemme muutos näkyy ennen kaikkea yhtenäisempänä palvelurepertuaarina ja kehittyvänä liiketoimintana.
Erillisverkot Muutosohjelma Muutosohjelma 2020–2023

Suomen Turvallisuusverkko Oy sulautuu emoyhtiö Suomen Erillisverkot Oy:öön 1.1.2022. Fuusio on osa Erillisverkkojen kokonaisvaltaista Muutosohjelmaa (2020–2023), jonka myötä suurin osa liiketoiminnasta keskitetään emoyhtiöön. Fuusiolla ei ole vaikutuksia palveluiden saatavuuteen tai jatkuvuuteen.

Erillisverkkojen hallitus päätti Suomen Turvallisuusverkko Oy:n fuusiovalmistelujen käynnistämisestä kesäkuussa. Päätöstä edelsi Erillisverkkojen fuusioselvitys, jossa asiakkaiden ja sidosryhmien edustajien laaja selvitysryhmä puolsi fuusiota. Lisäksi valtiovarainministeriön oma Turvallisuusverkko-selvitys ei asettanut fuusiolle esteitä.

Fuusioitumissuunnitelmat käynnistivät myös tuotannollistaloudellisen yhteistoimintamenettelyn. Yt:t käytiin hyvässä hengessä henkilöstön edustajien kanssa, ja ne päättyivät 19.11.

Kehittyvä Erillisverkot palvelee, uudistaa ja yhdistää

Muutosohjelmassa on kyse ennen kaikkea entistä laadukkaimmista palveluista, teknologiakehityksen valjastamisesta viranomaisten ja turvallisuustoimijoiden käyttöön sekä yhteisen erillisverkkolaisen yrityskulttuurin rakentamisesta.

”Muuttuva toimintaympäristö edellyttää myös meiltä muutosta. Haluan, että organisaatiomme on vahva ja valmis vastaavaan sekä nykyisiin että uusiin asiakastarpeisiin. Olemme viimeisen kahden vuoden aikana selkiyttäneet organisaatiorakennetta, murtaneet liiketoiminnan välisiä siiloja ja luoneet uusia tapoja kehittää palveluita. Olemme rohkeasti uudistaneet strategiamme ja lisäksi olemme aloittaneet yhdessä koko henkilöstön kanssa yrityskulttuurimatkan, jonka aikana ravistelemme toimintatapojamme ja arvojamme kunnolla. Muutosohjelma ei ole yhden miehen tai naisen show, vaan koko henkilöstön yhteinen asia”, toimitusjohtaja Timo Lehtimäki sanoo.

Muutosohjelman taustoista voit lukea lisää artikkelista Kehittyvä Erillisverkot palvelee, uudistaa ja yhdistää (18.6.2021) sekä tiedotteesta Muutosohjelma etenee suunnitellusti (11.10.2021).

Verkko- ja infrastruktuuripalveluiden ja Virve-palveluiden uudet laskutustiedot

Suomen Turvallisuusverkko Oy:n sulautuminen vaikuttaa laskutusosoitteisiin. Uusi verkkolaskuosoite 1.1.2022 jälkeen vuodelle 2022 on:

Suomen Erillisverkot Oy
Y-tunnus 1552436-8
Verkkolaskuosoite 003715524368, operaattori Basware BAWCFI22

Pyydämme ensisijaisesti käyttämään verkkolaskuosoitetta. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut osoitteeseen:

Suomen Erillisverkot Oy
PL 80440
00021 LASKUTUS

Lisätietoja
Muutosohjelmasta: toimitusjohtaja Timo Lehtimäki, timo.lehtimaki@erillisverkot.fi
Laskutustietojen muutoksista: Asiakaspalvelu, asiakaspalvelu@erillisverkot.fi