alkuun

Asiakastutkimus käynnistyy asiakkaiden ja sidosryhmien parissa

Suomen Erillisverkoissa haluamme kehittää toimintaamme, jotta se vastaisi asiakkaidemme ja sidosryhmiemme tarpeita mahdollisimman hyvin.

Toteutamme asiakastyytyväisyyttä koskevan tutkimuksen sähköpostikyselynä ja puhelinhaastatteluina joulukuun aikana. Tutkimuksen tekee puolueeton suomalainen markkinatutkimusyritys Taloustutkimus oy. Kaikki saadut vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, eikä vastaajien yhteystietoja liitetä vastauksiin missään vaiheessa tutkimusta. 

Tutkimus on pienimuotoinen, vastaamiseen kuluu aikaa arviolta noin 5 minuuttia. Toivomme mahdollisimman monen tutkimusyhteydenoton saajan vastaavan ja antavan arvokkaan näkemyksensä käyttöömme, jotta voimme edelleen kehittää toimintaamme.

Tutkimuksesta antaa lisätietoja ja kysymyksiin vastaa Erillisverkoissa viestintäsuunnittelija Merja Tiittanen (merja.tiittanen@erillisverkot.fi tai puh. 040 523 4659). Taloustutkimuksessa tutkimuksesta vastaa tutkimusjohtaja Outi Salonen (outi.salonen@taloustutkimus.fi tai puh. 050 330 6184).

Tutkimuksen osoitelähteenä käytetään Suomen Erillisverkkojen NPS-kyselyn asiakasrekisteriä.