alkuun

Tulevaisuuden Virve-päätelaitteiden tietopyynnön ensitulokset esittelyssä: Erillisverkkojen Asiakas- ja Käyttäjäpäivä 6.11.20 ja CCWeek järjestetään verkkotapahtumana

Viranomaistoimintaan sopivat päätelaitteet ovat oleelli-nen osa Erillisverkkojen Virve 2.0 -kehityshanketta. Oppiaksemme enemmän kansainvälisten markkinoi-den tarjonnasta ja kehityksestä julkistimme syyskuus-sa avoimen tietopyynnön päätelaitekokonaisuudesta.

Vastausten määräaika oli parisen viikkoa sitten ja tutustumme niihin parhaillaan. Iloksemme olemme ensihavaintona huomanneet, että yhä useammista tarjolla olevista laitteista löytyy tukea viranomaisprioriteettiluokille. Viranomaisliikenteelle on voitava tarjota etuoikeutettu siirtotie verkon ruuhkatilanteissa”, kertoo kehityspäällikkö Ari Toivonen Suomen Erillisverkot -konsernista.

Hän esittelee tietopyynnön ensimmäisiä löydöksiä suomeksi Asiakas- ja Käyttäjäpäivämme 6.11. klo 10 ja englanniksi Critical Communications Week -tapahtuman 5.11. klo 13.15 alkavissa verkkolähetyksissä.

Erillisverkkojen Asiakas- ja Käyttäjäpäivä järjestetään julkisena verkkolähetyksenä osana CCWeek -virtuaalitapahtumaa. Päivän annista löytyy laaja kattaus kriittisen viestinnän, turvallisuuden ja erityisesti viranomaisverkko Virven ajankohtaistietoa. Tapahtumassa kuullaan myös käyttäjien puheenvuoroja.

Critical Communications Week (2.-6.11.) on kriittisen viestinnän järjestö TCCA:n järjestämä kansainvälinen virtuaalitapahtuma.

Tilaisuuteemme ja viikon tapahtumiin voi ilmoittautua https://e.eventos.fi/events/erillisverkot/erillisverkkojen-asiakas-ja-kayttajapaiva-verkossa.

Lisätietoja CCW-virtuaalitapahtumasta https://www.criticalcommunicationsweek.com/

Lisätietoja

  • Erve Asiakas- ja Käyttäjäpäivästä saat lisätietoa verkkosivun lisäksi viestinta@erillisverkot.fi
  • Päätelaite-puheenvuorosta: Ari Toivonen, kehityspäällikkö, Suomen Erillisverkot -konserni, ari.toivonen@erillisverkot.fi puh.+358406268231