alkuun

Merkittävä monivuotinen sopimus yhteisyritys Kyberleijonalle salaintuotteiden toimittamisesta

Erillisverkkojen ja SSH Communications Securityn (SSH) yhteisyritys Kyberleijona on valittu toimittamaan salaintuotteita sekä niihin liittyviä ylläpito-, tuki- ja huoltopalveluita merkittävällä monivuotisella sopimuksella. Sopimukseen sisältyy myös erikseen tilattavia asiantuntijapalveluita.
Kyberleijona salaintuotteet ssh communications

Sopimuksen arvo kaikkine optioineen on täysimääräisenä noin 20 miljoonaa euroa. SSH ei yksilöi asiakkaan nimeä.

”Tämä on merkittävä toimitussopimus yhteisyrityksellemme. Uuden sukupolven salausteknologiatuote kertoo osaamisesta ja avaa uusia mahdollisuuksia. Digitaalisen itsenäisyyden kannalta on tärkeää, että pystymme kehittämään tämän suojaustason ratkaisuja kotimaisessa omistuksessa”, sanoo Erillisverkkojen toimitusjohtaja Timo Lehtimäki.

Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta. SSH toimittaa sopimuksen nojalla tilattavat tuotteet ja lisenssit kokonaan tilauspohjaisena palveluna.

Kyberleijona oy on yhteisyritys, josta Erillisverkot omistaa 35 prosenttia ja SSH Communications Security 65 prosenttia. SSH tiedottaa, ettei se ei odota sopimuksella olevan vaikutusta kuluvan vuoden taloudellisiin näkymiin tai voimassa olevaan ohjeistukseen.

Lisätietoja

Timo Lehtimäki, toimitusjohtaja, Suomen Erillisverkot -konserni
puh. 050 514 8286, timo.lehtimaki@erillisverkot.fi

Suomen Erillisverkot -konserni on valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö, joka turvaa yhteiskunnan toimintaa ja kriittistä viestintää kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tuottaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille ict-palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Lisätietoja erillisverkot.fi ja sosiaalisessa mediassa @erillisverkot.

SSH Communications Security
SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja palveluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimialoilta. Autamme asiakkaitamme menestymään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.