alkuun

ICCA 2023: Suomi palkittiin parhaasta viranomaisyhteistyöstä

Kriittisen viestinnän huiput saivat tunnustusta vuosittaisessa ICCA-palkintogaalassa Critical Communications World -tapahtuman yhteydessä. Suomi palkittiin maailman parhaasta viranomaisyhteistyöstä.
International Critical Communications Awards kriittinen viestintä viranomaisyhteistyö

Suomi on ollut viranomaisten yhteistyön mallimaa ennenkin, mutta nyt tunnustusta on tullut myös pokaalin muodossa. Suomi palkittiin parhaasta viranomaisyhteistyöstä International Critical Communications Awards (ICCA) -palkintogaalassa, joka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 22. toukokuuta Critical Communications World 2023 (CCW) -tapahtuman yhteydessä.

CCW-tapahtumaa tänä vuonna isännöivän Suomen palkinto oli osoitettu national critical communications co-operation-based eco-systemille, eli koko suomalaisten kriittistä viestintää yhteistyössä tekevien viranomaisten verkostolle. Heitä ovat esimerkiksi pelastustoimi, poliisi, tulli, Rajavartiolaitos ja eri sosiaali- ja terveystoimijat.

“International Critical Communications Awards -ohjelma mahdollistaa, että voimme antaa tunnustusta organisaatioille ja yksilöille, jotka tekevät mahtavaa työtä ympäri maailmaa ja jotka ovat omistautuneet parantamaan kriittisen viestinnän laatua kaikkien hyväksi”, sanoi CCW-tapahtumasta vastaavan TCCA:n toimitusjohtaja Kevin Graham.

Myös tuomariston puheenjohtaja Robin Davis korosti kisan kovaa tasoa.

”Tänä vuonna mukaanpääsyn rima oli uskomattoman korkealla. Itsenäisten tuomariemme paneelilla olikin vaikea tehtävä. Kiitän heitä siitä ajasta ja asiantuntemuksesta, jonka he antoivat ICCA:an osallistuneita töitä arvioidessaan. Onnea voittajille!”

Suomi on ollut viranomaisten yhteistyön mallimaa ennenkin, mutta nyt tunnustusta on tullut myös pokaalin muodossa.

Erillisverkkojen toimitusjohtaja Timo Lehtimäki kiitti Suomen menestyksen tehneitä viranomaisia gaalan jälkitunnelmissa.

”Haluamme Erillisverkoilla onnitella ja kiittää kaikkia kriittisen viestinnän yhteistyötä Suomessa tekeviä viranomaisia – meillä on kunniatehtävä olla tekemässä Suomesta toimivaa ja turvallista maata yhdessä kanssanne. Pidämme jatkossakin huolen siitä, että yhteydet pelaavat ja kriittiset ict-palvelut ovat luotettavia ja toimintavarmoja ja ovat turvassa. Jatketaan hyvää työtä”, hän sanoi.

ICCA-gaalassa palkittiin paljon inspiroivia kriittisen viestinnän tekijöitä ja innovaatioita aina drone-järjestelmistä maanalaisiin 5G-yhteyksiin – katso koko lista CCW-tapahtuman verkkosivuilta!