alkuun

Erve Asiakas- ja Käyttäjäpäivän esitykset jakoon – jätäthän palautetta tapahtumasta

Erve Asiakas- ja Käyttäjäpäivämme verkkolähetys 6.11.20 keräsi kaikkiaan yli 1000 seuraajaa. Lämmin kiitos kaikille osallistujille, esiintyjille ja yhteistyökumppaneillemme!
Erve Asiakas- ja Käyttäjäpäivä

Verkkototeutus ja yhteistyö Critical Communications -virtuaalitapahtuman kanssa oli ensimmäinen Erillisverkoille. Ilman yhteistyötä näin laaja toteutus ei olisi ollut meille mahdollista. Toivomme, että tapahtuma tarjosi kiinnostavia näkökulmia ja herätti uusia ajatuksia turvallisuusyhteistyöstä nyt ja tulevaisuudessa.

Videomateriaali jakoon viikolla 46 – käytössä kesään 2021

Päivän – kuten koko Critical Communications Weekin – esitykset ovat jaossa. Osallistujat ovat saaneet viestin asiasta ja linkin alustalle siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla he rekisteröityivät tapahtumaan. Myös koko CCWeek2020 -virtuaalitapahtumaan voi edelleen rekisteröityä ja saada aineiston käyttöönsä.

Keräämme palautetta tilaisuudesta

Keräämme palautetta tilaisuudesta palautekyselyn kautta: https://e.eventos.fi/forms/erillisverkot/2a5acd48-201b-11eb-a21a-ee6a04371b85
Antamalla palautetta autat meitä kehittämään tapahtumiamme entistäkin paremmiksi ja kiinnostavammiksi.

Kyselyyn vastaaminen kestää vain muutaman minuutin, mutta on meille todella arvokasta. Pyydämme vastauksia 20.11. mennessä.