alkuun

Erillisverkot valitsi sisältökumppanikseen Eran

Sisältötoimisto Era Content on voittanut kilpailutuksen verkkomedia Erve Uutisten sisällöntuotannosta. Yhteistyö Suomen Erillisverkkojen kanssa alkaa valtionhallinnon päättäjille ja turvallisuusviranomaisille suunnatun verkkomedian uudistamisella yhdessä Franticin kanssa. Ensi vuoden alussa Era alkaa vastata Erve Uutisten sisällöistä.

Era Content voitti syksyllä julkisen kilpailutuksen Erve Uutisten sisällöntuotannosta. Parhaillaan käynnissä on Erve Uutisten sisällöllinen, visuaalinen ja tekninen uudistus, jossa Eran yhteistyökumppanina on digitaalisen asiakaskokemuksen asiantuntijayritys Frantic. Erillisverkkojen verkkomedian kohderyhmiä ovat eri turvallisuusviranomaiset, kuten puolustusvoimat, poliisi ja pelastustoimi sekä sosiaali- ja terveyssektori. Erve Uutiset tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä myös huoltovarmuuskriittisille yrityksille.

”Erve Uutiset on kriittisen viestinnän ja turvallisuustoimijoiden äänitorvi. Nostamme jatkossa keskusteluun yhä vahvemmin luotettavien ICT-palvelujen merkitystä yhteiskunnan kokonaisturvallisuudelle. Haluamme tuoda esille erityisesti asiakkaidemme eli eri turvallisuustoimijoiden yhteistyötä, joka on Suomessa maailman huippua”, Erillisverkkojen viestintäpäällikkö ja Erve Uutisten päätoimittaja Katariina Salmisalo kertoo.

Erillisverkot vahvistaa entisestään Eran julkisen hallinnon asiakkuuksia, joihin kuuluu muun muassa Senaatti-kiinteistöt. Julkiset organisaatiot muodostavat noin neljänneksen Eran liikevaihdosta, joka oli viime vuonna 1,6 miljoonaa euroa.

”On äärimmäisen kiinnostavaa uudistaa Erve Uutiset ja tehdä sisältöjä asiantunteville kohderyhmille. Meillä on vahvaa julkisen hallinnon ja ICT-alan osaaminen, jota voimme nyt entistäkin monipuolisemmin hyödyntää”, Era Contentin toimitusjohtaja Eero Anhava sanoo.

Era Content
Maailma on vaikuttavia tarinoita täynnä. Me Era Contentissa autamme yrityksiä, organisaatioita ja brändejä löytämään oman äänensä ja yleisönsä. Olemme täyden palvelun strateginen sisältö- ja viestintätoimisto.

Frantic
Frantic ratkaisee liiketoimintakriittisiä haasteita ja luo ihmislähtöisiä digitaalisia asiakaskokemuksia joukolle Suomen johtavia yrityksiä ja organisaatioita. Tarjoamme palveluita digitaalisen liiketoiminnan koko ketjuun, aina uusien mahdollisuuksien innovoinnista ratkaisujen muotoiluun, teknologiseen tuotantoon ja integrointiin sekä pitkäjänteiseen kehitykseen.

Suomen Erillisverkot – turvallisuus tehdään yhdessä
Erillisverkot-konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tuottaa palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Erillisverkot on valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö.