alkuun

Erillisverkot tuomitsee Venäjän sotatoimet Ukrainassa

Venäjän sotatoimet Ukrainassa ovat tuomittavia ja järkyttäviä. Erillisverkot seuraa kriisin etenemistä ja keskittyy oman erityistehtävänsä hoitamiseen eli tuottamaan viranomaisille ja huoltovarmuuskriittisille toimijoille turvalliset ja toimintavarmat ict-palvelut kaikissa olosuhteissa.
turvallisuus Ukraina varautuminen

”Ajatuksemme ovat nyt ukrainalaisten luona, sota on järkyttänyt koko maailmaa. Aivan kuten puolustusministeri Antti Kaikkonen totesi, on tärkeää pysyä arjessa kiinni. Olemme varautuneet hyvin. Erillisverkoissa kuuntelemme asiakkaiden, kuten puolustusvoimien ja eri viranomaisten, tarpeita herkällä korvalla ja tuemme muun muassa eri ministeriöitä sodan vastaisessa työssä”, toimitusjohtaja Timo Lehtimäki sanoo.

Erillisverkoissa toiminta jatkuu normaalisti ja huolehdimme palveluidemme toiminnasta. Meillä varautuminen ja turvallisuus ovat jo lähtökohtaisesti korkealla tasolla.

”Ict-toimijana olemme osaltamme varautuneet hyvin kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Lisäksi olemme huomioineet viimepäivien viranomaisviestit erilaiseen kybervaikuttamiseen liittyen”, Lehtimäki kertoo.

Lisätietoja
Timo Lehtimäki, toimitusjohtaja
Katariina Salmisalo, viestintäjohtaja