alkuun

Erillisverkot on mukana kesän ajankohtaisimmassa keskustelutapahtumassa SuomiAreenassa

Suomen suurin ja kaikille avoin yhteiskunnallinen keskusteluohjelma SuomiAreena järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa hybriditapahtumana. Keskustelutilaisuuksia järjestetään 12.-16.7.2021 sekä Porista että Helsingistä. MTV Oy:n ja Porin kaupungin yhteistyössä järjestämä tapahtuma sisältää yhteensä 120 keskustelua yhteisöllisyyden, digitaalisuuden ja luonnon teemoista.

Erillisverkot kyberturvallisuusmyyttejä murtamassa 13.7.2021 klo 15

Erillisverkot järjestää keskustelutuokion yhdessä Elisa Oyj:n, Oy LM Ericsson Ab:n ja Huoltovarmuuskeskuksen kanssa 13. heinäkuuta kello 15.00‒15.45. Keskustelun aiheina ovat vakoilu, 5G ja kansalaisten tietoturva ja keskustelu käydään myytinmurtajaishengessä.

Ohjelma on jaettu kolmeen osaan, joista ensimmäisessä keskustellaan Suomen kyberturvallisuudesta. Lavalle nousevat Erillisverkkojen toimitusjohtaja Timo Lehtimäki ja Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari.

Toisessa osassa Lehtimäki saa keskusteluparikseen Elisan liiketoimintajohtaja Eetu Prieurin. Keskustelun aiheena on 5G ja sen tarpeellisuus ja turvallisuus.

Kolmannessa osassa lavalle nousevat Ericssonin Chief Product Security Officer Mikko Karikytö ja Huoltovarmuuskeskuksen varautumispäällikkö Jarna Hartikainen.

Juontajina toimivat toimittaja Ira Hammermann ja puhuja André Noël Chaker.

Keskustelu käydään MTV:n studiolla, ja sitä voi seurata MTV:n suoratoistopalvelussa. 

Näin seuraat SuomiAreenaa

MTV välittää koko SuomiAreena-ohjelmiston maksuttomassa suoratoistopalvelussaan osoitteessa mtv.fi sekä MTV-sovelluksessa.

SuomiAreena – Katso ilmaiseksi mtv-palvelussa

Koko SuomiAreena ohjelmaan pääsee tästä.

Lisätietoja: Susan Mykrä, p. 045 1060393, susan.mykra@erillisverkot.fi