alkuun

Erillisverkot mukana Lapset mukaan töihin -päivässä 24.11.2023

Erillisverkot on monella tapaa perheystävällinen työpaikka ja työ- ja vapaa-ajan tasapainoa tuetaan monin keinoin. Siksi myös Lapset mukaan töihin -päivä on ollut meillä kovin suosittu ja palaamme tänä vuonna vihdoin perinteen pariin Korona-vuosien jälkeen.
Erillisverkot lapset Työelämä

Työntekijöidemme lapset on kutsuttu tutustumaan vanhempiensa työpaikkaan ja videoyhteyksin järjestämme yhteistä ohjelmaa. Luvassa on esittely Erillisverkoista ja meillä tehtävästä työstä, Virve-treenit koko organisaation voimin sekä tietenkin loputtomasti kaakaota kahvikoneista. Lisäksi haastattelemme myös lapsia ja toivomme heiltä vinkkejä siihen, miten työelämästä voisi tehdä parempaa.

Olemme myös tehneet Erillisverkkolaisen puuhavihkon, jonka parissa lapset voivat viihtyä päivän aikana. Vihkossa kerrotaan myös lapselle ymmärrettävällä tavalla mitä Erillisverkot tekee ja tehtävissä vilisevät tietenkin arvokkaat asiakkaamme pelastajasta poliisiin.

Jos teidän organisaatiossanne vielä mietitään kuinka viettää Lapset mukaan töihin -päivää, kurkista Puuhavihkoon ja pohdi, voisiko siellä olla teidän pikkuvieraillenne mukavaa ajanvietettä.

Puuhavihko-PDF.