Etusivu Uutishuone
valikko
Uutishuone
Näkökulmia turvallisuuteen

Ajankohtaista


24.4.2017 Erillisverkot julkaisi vuoden 2016 yritysvastuuraporttinsa

Raportissa käydään läpi turvallisten ja toimintavarmojen palveluiden lisäksi vastuullisuusasioita erityisesti henkilöstön, johtamisen, talouden ja ympäristön näkökulmista.

Lue lisää


20.3.2017 Erillisverkot vaikuttaa tulevaisuuden mobiilistandardeihin kansainvälisesti

Erillisverkot edistää viranomaisten viestintätarpeiden standardointia 3rd Generation Partnership -projektissa (3GPP), joka vastaa 4G:n (LTE) ja 5G:n sekä muiden tulevien langattomien viestintäteknologioiden standardisoinnista kansainvälisesti. Erillisverkot haluaa varmistaa kansainvälisen yhteistyön avulla, että standardit vastaavat kriittiseen viestinnän tulevaisuuden tarpeisiin.

Lue lisää


16.3.2017 Vuoden 2016 Timanttiteko-palkinto 112 Suomi -sovellukselle

Turvallisuuskomitea on myöntänyt vuoden 2016 Timanttiteko-palkinnon 112 Suomi -sovellukselle, jonka ovat kehittäneet Hätäkeskuslaitos ja Digia Oyj. Palkinto jaettiin Suomen Erillisverkot -konsernin järjestämässä kriittisen viestinnän ja turvallisuusalan ammattilaisten Erve Foorumissa 16.3.2017.

Lue lisää


15.2.2017 Viranomaisverkko Virve turvaa viestinnän Lahden MM-kisoissa

Hiihdon MM-kisojen turvajärjestelyt Lahdessa ovat mittavat. Viranomaisverkko Virve takaa turvallisuusvastaavien yhteydenpidon tilanteessa kuin tilanteessa.

Lue lisää


8.2.2017 Verkkovierailulla tehoa viranomaisten yhteistyöhön rajaseudulla

Suomi ja Norja aloittavat uuden yhteistyön viranomaisverkkojen käytössä. Jatkossa maiden viranomaiset käyttävät rajaseudulla yhteistä viestintäkanavaa, mikä parantaa yhteistoimintaa. Tekninen valmius verkkovierailuun valmistuu tämän vuoden aikana. Suomella ja Norjalla on pohjoisessa 736 kilometriä yhteistä rajaa. Lapin harvaan asutulla rajaseudulla maiden viranomaiset ovat tottuneet tekemään yhteistyötä ja toimimaan joustavasti.

Lue lisää


8.2.2017 Suomi ja Norja aloittavat yhteistyön viranomaisverkkojen käytössä

Suomen ja Norjan viranomaisradioverkkojen toimitusjohtajat sopivat tänään Critical Communications Europe -messuilla Kööpenhaminassa aloittavansa viranomaisradioverkkojensa välisen yhteistyön (Tetra Inter-System-Interface, ISI).

Lue lisää


30.1.2017 Eero Heliövaara: Valtion tase on jo pantu töihin

Valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosaston ylijohtaja Eero Heliövaara kirjoittaa omistajaohjausblogissa 30.1. "Valtion tase on jo pantu töihin".

Lue lisää


21.12.2016 Viranomaisverkko kehittyy yhteistyössä operaattoreiden kanssa

Viranomaisverkko Virven tekniset vaatimukset kasvavat, kun langattoman laajakaistaisen tiedonsiirron tarve lisääntyy. Jatkossa keskeistä on yhteistyö kaupallisten verkko-operaattoreiden kanssa. Uudenlainen tapa tuo etuja viranomaisviestintään.

Lue lisää


14.12.2016 Viranomaisverkko Virve on ainutlaatuinen menestystarina

Viranomaisverkko Virve turvaa kriittisen viestinnän kaikissa olosuhteissa. Eri viranomaiset yhdistävä suomalainen Virve on ollut edelläkävijä koko maailman mittakaavassa. Jatkossa verkkoa kehitetään laajakaistaiseen tiedonsiirtoon.

Lue lisää


1.12.2016 Erillisverkot ja Sito toteuttavat uuden verkkotietopisteen

Viestintävirasto on valinnut Suomen Erillisverkkojen ja Siton muodostaman ryhmittymän uuden verkkotietopisteen toimittajaksi. Hankintasopimus allekirjoitettiin 30.11.2016. Verkkotietopiste otetaan käyttöön alkuvuonna 2017.

Lue lisää


1.12.2016 Ara Haikarainen valittu Erillisverkkojen hallintojohtajaksi

Ara Haikarainen (44) aloittaa 1.12.2016 Suomen Erillisverkot -konsernin hallintojohtajana. Tehtävässään hän vastaa konsernipalveluista, joihin kuuluvat talous- ja henkilöstöhallinto, toimitilapalvelut, hankintatoimi, tietohallinto, viestintä ja markkinointi sekä turvallisuus ja riskienhallinta.

Lue lisää

Logot ja esitteet

Lataa Erillisverkot-esite klikkaamalla kuvaa.

esite_kansi

Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan viestintään, kun käytät logojamme: viestinta(at)erillisverkot.fi

Erillisverkot-logo_rgb