alkuun

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Tuotepäällikköä Virve-palveluihin

Haluatko työskennellä digitaalisen itsenäisyytemme turvaamiseksi? Etsimme joukkoomme uutta Virve 2 -palveluun ja sen ryhmävideoon ja kriittisiin sovelluksiin keskittyvää tuotepäällikköä.

Tuotepäällikkönä olet merkittävässä roolissa rakentamassa Erillisverkkojen palveluiden tulevaisuutta ja ohjaamassa vastuullasi olevien palveluiden kehitystä. Huolehdit, että palvelu vastaa asiakastarpeita ja on strategisen tavoitetilan mukainen.

Työsi koostuu palveluiden tuotehallinnasta ja kehittämisestä sekä uusien komponenttien tuotteistamisesta, budjetoinnista, hinnoittelusta ja kannattavuuden varmistamisesta.  Lisäksi palveluiden hallitun alasajon suunnittelu on tarpeen mukaan osa tuotepäällikön tehtäväkenttää. Tehtävässä on tärkeää hahmottaa kokonaisuuksia ja riippuvuuksia, ei niinkään hallita yksityiskohtaisesti teknologioita tai ratkaisuja.

Hae meille, jos:

 • olet kiinnostunut ja sinulla on ymmärrystä turvallisuusviranomaisten ja huoltovarmuustoimijoiden parissa työskentelystä
 • sinulla on soveltuva koulutus tai kokemuksen kautta hankittu osaaminen
 • osaat nähdä palvelun ja sen merkityksen asiakkaan näkökulmasta ja sitä kautta kehittää palvelua
 • sinulla on ymmärrystä tuotejohtamisesta tuotteen koko elinkaaren ajalta ja näyttöjä onnistumisesta siinä, sovelluskehityksen mallien tunteminen ja niiden soveltaminen käytäntöön ei myöskään ole pahasta
 • pidät tulosvastuullisista tehtävistä, hinnoittelusta sekä kustannus- ja kannattavuuslaskennasta etkä vierasta dokumentointia tai raportointia
 • lisäksi tehtävässä menestymisessä auttaa langattoman videonvälityspalveluiden osaaminen sekä videotallennusjärjestelmien tuntemus.

Tarjoamme sinulle:

 • osaavan tiimin ja kollegat, joilla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
 • haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
 • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
 • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
 • hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Työskentelypaikaksesi voit valita jonkun Erillisverkkojen toimipisteistä Suomen suurimmissa kaupungeissa. Tehtävässä on mahdollista tehdä etätöitä sovitun mallin mukaisesti.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Hae meille töihin omana itsenäsi!

Teemme turvallisuuskriittistä työtä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysten tarkoitus on ennaltaehkäistä kansallista turvallisuutta vaarantavaa toimintaa. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään täyttämällä hakulomake täällä, liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi pe 19.4.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ilkka Kontio, puh. 050 355 40 72 ma 8.4. ja ke 10.4. klo 8-10. tai sähköpostitse ilkka.kontio@erillisverkot.fi.