Tuotantopäällikköä konesalipalveluihin

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Tuotantopäällikköä konesalipalveluihin

Etsimme joukkoomme uutta erillisverkkolaista vastaamaan konesalipalveluidemme tuotannosta ja kehittämisestä. Erillisverkot tarjoaa asiakkaille turvallisia ja varmennettuja laitetiloja sisältäen siihen kuuluvat palvelut. Suurimpia asiakkaita ovat viranomaiset ja huoltovarmuuskriittiset yritykset.

Tuotantopäällikkönä vastaat konesalipalveluidemme tuotannollisesta toiminnasta ja kehittämisestä pitkän tähtäimen kehityssuunnitelman mukaisesti. Hallitset konesalipalveluiden kokonaisuutta isossa kuvassa ja teet aktiivista yhteistyötä niin asiakkaiden kuin palveluntuottajien kanssa.

Vastuullesi kuuluu myös ISO27000-sertifikaatin ajan tasalla pitäminen ja siihen liittyvä kehittäminen. Tehtävään sisältyy talous- ja sopimusasioita sekä dokumentaatiota. Lisäksi osallistut konsernin energiatehokkuusryhmän toimintaan ja vastuullasi on energiatehokkuusraportointi.

Hae meille, jos

  • hallitset konesalituotannon periaatteet ja käytännöt, sinun ei kuitenkaan tarvitse olla tämän osa-alueen tekninen virtuoosi
  • viihdyt työssä, jossa pääset hallitsemaan kokonaisuuksia, viemään asioita eteenpäin ja tekemään kehitystyötä aktiivisella ja oma-aloitteisella otteella
  • toimit systemaattisesti ja olet ratkaisuhakuinen kehittäjä
  • sinulla on korkeakoulututkinto tai vastaava osaaminen työkokemuksen kautta
  • hallitset talous- ja sopimusasiat.

Tarjoamme sinulle

  • haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
  • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
  • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
  • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
  • hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Toimipaikkasi voi olla jokin Suomen Erillisverkot -konsernin toimipisteistä Suomen suurimpien kaupunkien alueilla. Tehtävässä voi tehdä myös etätyötä, ja tarvittaessa tapaamme paikan päällä toimistolla.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää täyttämällä hakemustiedot täällä su 4.12.2022 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa ICT-infrastruktuuri -yksikön päällikkö Jari Jansson, to 24.11.2022 klo 8:00 – 9:00 ja ti 29.11.2022 klo 10:00 – 11:00 puh. 050 520 3958 tai sähköpostitse jari.jansson@erillisverkot.fi.

Suomen Erillisverkot -konserni

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.