alkuun

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Toimitusvastaavaa

Haemme toimitusvastaavaa Asiakkaat-yksikköön vastaamaan toimitusten kokonaisuudesta. Toimitusvastaavana vastaat asiakkaiden ja sidosryhmien kyselyistä, niiden kirjaamisesta järjestelmiin, seurannasta sekä valmistelet niihin vastauksia. Laadit asiantuntijoiden ohjeistusten perusteella asiakkaille myös tarjouksia, toimit yhdyshenkilönä asiakasrajapinnassa ja vastaat toimituksista asiakkaan suuntaan.

Odotamme sinulta asiakaspalvelutehtävässä tarvittavia vuorovaikutustaitoja ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Työohjausjärjestelmän, asiakkaiden, tietoliikenteen ja operaattorituotteiden tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme sinulta toimistojärjestelmien tuntemusta, taitoa tuottaa ja muokata tekstiä sekä kykyä sitoutua prosessimaiseen toimintaan.

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Osaat organisoida työtäsi ja etsiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Jyväskylässä, Rovaniemellä tai Turussa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla ”Toimitusvastaava”.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla viimeistään 9.5.2021 mennessä.

***

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

erillisverkot.fi
@erillisverkot