Tietoliikenneasentaja tai vanhempi asentaja (Turku)

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Tietoliikenneasentajaa tai vanhempaa asentajaa (Turku)

Haluatko käyttää osaamistasi turvallisemman Suomen rakentamiseen? Etsimme osaavaan joukkoomme Turkuun kehittymishaluista tietoliikenneasentajaa tai vanhempaa asentajaa.

Asentajan tehtävässä työskentelet tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä sekä osallistut tehtävien dokumentointiin ja viankorjauksen varallaoloon. Osaamisen ja koulutuksen mahdollistaessa pääset osallistumaan myös sähkötöiden valvontaan työkohteissa. Voit olla jo kokeneempi konkari tai vastavalmistunut – meillä pääset kasvamaan ja oppimaan.

Hae meille, jos sinulla on:

  • vähintään perusosaaminen tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä – arvostamme myös mahdollista mastotyökokemusta
  • halu laajentaa osaamistasi
  • vähintään B-luokan voimassa oleva ajokortti
  • itsenäinen ja oma-aloitteinen asenne ja huolellinen työote
  • hyvä yhteistyökyky ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle:

  • haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
  • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
  • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
  • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
  • hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee Turussa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi . Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae meille täyttämällä hakutiedot täällä su 11.12.2022 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä saat tarvittaessa lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: ”Asentaja Turku”.

Suomen Erillisverkot -konserni

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen.

Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

Tutustu Erillisverkkoihin ja erillisverkkolaisiin osoitteessa www.erillisverkot.fi. Sosiaalisessa mediassa löydät meidät @erillisverkot.