Tietoliikenneasentaja tai vanhempaa asentaja

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Tietoliikenneasentajaa tai vanhempaa asentajaa

Haluatko käyttää osaamistasi turvallisemman Suomen rakentamiseen? Etsimme osaavaan joukkoomme Tampereelle kehittymishaluista tietoliikenneasentajaa tai vanhempaa asentajaa.

Asentajan tehtävässä työskentelet tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä sekä osallistut tehtävien dokumentointiin ja viankorjauksen varallaoloon. Osaamisen ja koulutuksen mahdollistaessa pääset osallistumaan myös sähkötöiden valvontaan työkohteissa. Voit olla jo kokeneempi konkari tai vastavalmistunut – meillä pääset kasvamaan ja oppimaan.

Hae meille, jos sinulla on:

  • vähintään perusosaaminen tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä – arvostamme myös mahdollista mastotyökokemusta
  • halu laajentaa osaamistasi
  • vähintään B-luokan voimassa oleva ajokortti
  • itsenäinen ja oma-aloitteinen asenne ja huolellinen työote
  • hyvä yhteistyökyky ja vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle:

  • haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
  • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
  • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
  • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
  • hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee Tampereella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi . Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae meille täyttämällä lomake tästä linkistä ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 11.12.2022 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä saat tarvittaessa lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: ”Asentaja Tampere”.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.