Tiedonhallinnan asiantuntija

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Tiedonhallinnan asiantuntijaa 12kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme henkilöä hoitamaan tiedonsiirtoverkon dokumentointia sekä tukemaan tietojärjestelmien käyttöönottoja. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Tiedonhallinnan asiantuntijana vastaat tiedonsiirtoverkon ja siihen liittyvien järjestelmien sekä infrastruktuurin tuotantodokumentaatiosta sekä dokumentaation tiedonhallinnasta. Tehtävässä osallistut myös verkkotiedonhallinnassa käytettävien ICT-järjestelmien käyttöönottoihin ja niiden kehittämiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää tarkkuutta, pitkäjänteistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää tietojärjestelmäosaamista (mm. Microsoft Office, Microsoft Visio, M-Files, ArcGIS, AutoCAD). Aiempi kokemus sähköisestä dokumentoinnista, tiedonhallinnasta, tietoliikenneverkoista sekä verkkotietojärjestelmistä tai paikkatietojärjestelmistä katsotaan eduksesi. Tiedonhallinnan asiantuntijan tehtävässä edel-lytyksenä on teknisen piirtäjän, kartoittajan tai muun soveltuvan alan koulutus tai usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tele- tai infratoimialalla. Tehtävässä tarvitset englannin kielen taitoa.

Menestyäksesi meillä työskentelytapasi ja työotteesi tulee olla oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla tulee olla vahvaa sitoutumista toiminnan kehittämiseen.  Osaat organisoida työsi hyvin, ratkaista ongelmia ja hallita kokonaisuuksia. Lisäksi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä teet aktiivisesti yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työtehtävät edellyttävät toisinaan matkustustamista Suomessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi on jokin Suomen Erillisverkot -konsernin toimipisteistä Suomen suurimpien kaupunkien alueilla.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään tarvittaessa henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvitys-laki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: “Tiedonhallinnan asiantuntija”.

Täytä hakulomake osoitteessa Tiedonhallinnan asiantuntija / Suomen Erillisverkot, Espoo/Tampere/Jyväskylä (rekrytointi.com) ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 18.4.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi
@erillisverkot