alkuun

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Radioverkkoasiantuntijaa

Haluatko käyttää osaamistasi turvallisemman Suomen rakentamiseen? Haemme radioverkkoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Radioverkkoasiantuntijana pääset työskentelemään viranomaisverkko Virven tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu Virve-sisäradioverkkojen lopputarkastuksien suorittaminen, Virve-radioverkon peittoalue- ja kanavasuunnittelu, dokumentointi ja radioverkkoihin liittyvät ongelmanselvitykset.  Toimenkuvaa voidaan muotoilla osaamisesi perusteella ja tuemme osaamisesi kehittämistä tehtävässä onnistumiseksi.

Tässä tehtävässä teet yhteistyötä turvallisuustoimijoiden kanssa. Työlläsi on iso merkitys Suomen kriittisen viestinnän toimivuuteen. Työskentelet osana radioverkot-ryhmää.

Hae meille, jos:

 • olet radiotekniikan osaaja, jolla on kokemusta radio- tai mobiiliverkoista
 • sinulla on käytännön asennus-, valvonta- tai tarkastustehtävissä osoitettuja taitoja tukiasemien tai sisäradioverkkojen parista
 • omaat itsenäisen työskentelyotteen
 • olet valmis matkustamaan työssäsi, ja sinulta löytyy vähintään B-ajokortti
 • työskentelet mielelläsi myös haastavissa olosuhteissa – osa työstä tapahtuu rakennustyömailla, tunneleissa ja rakennusten katoilla.

Katsomme eduksi:

 • TETRA-radioverkon osaamisen
 • 4G/5G-radioverkon osaamisen
 • muun osaamisen, joka voi olla tehtävän kannalta eduksi – kerrothan siitä lisää hakemuksessasi!

Tarjoamme sinulle:

 • haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
 • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
 • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
 • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
 • hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Toimipaikkasi on Erillisverkkojen Espoon toimipiste Otaniemessä. Osa työtehtävistä on mahdollista tehdä etätyönä.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Hae meille töihin omana itsenäsi!

Teemme turvallisuuskriittistä työtä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysten tarkoitus on ennaltaehkäistä kansallista turvallisuutta vaarantavaa toimintaa. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae radioverkkoasiantuntijaksi täyttämällä hakulomake täällä ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi su 3.12.2023 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Markus Kujala, p.040 6612825, ma 27.11.2023 klo 12-14 ja ti 28.11.2023 klo 14-15 sekä MPS:n konsultti Hannele Larkovuo p. 0400 714113.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.