Logistiikan suunnittelija

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Logistiikan suunnittelijaa

SAP-avainkäyttäjänä kehität ja koulutat järjestelmää ja sen oheistuotteita käyttäjille. Sinulla on osaamista myös järjestelmään liittyvästä palvelumuotoilusta sekä mobiili- ja järjestelmäintegraatioista.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa.

Hae meille, jos

  • sinulla on syvällistä ymmärrystä ja osaamista SAP-järjestelmästä ja sen kehittämisestä
  • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit aloitteellisesti kollegoiden, ulkoisten kumppaneiden ja viranomaisten kanssa
  • olet jo kannuksiasi SAP:n kehitystoiminnassa hankkinut konkari, jolla on hyvä uuden omaksumiskyky sekä toimeen tarttuva ja järjestelmällinen työote.

SAP-avainkäyttäjänä kehität ja koulutat järjestelmää ja sen oheistuotteita käyttäjille. Sinulla on osaamista myös järjestelmään liittyvästä palvelumuotoilusta sekä mobiili- ja järjestelmäintegraatioista. Selvität ja ratkaiset käyttäjien, järjestelmän sekä palveluun liittyviä vikoja ja ongelmia. Tuotat käyttäjä- ja tuotetietouden hallintaa SAP:ssa. Kehität ulkomaan logistiikan hallintaa muun muassa vienti- ja tuonti-ilmoittamista, niihin liittyvää alv-ilmoittamisen raportointia sekä arkistointia Verotuslain edellyttämällä tavalla.

Hallitset joustavan vuorovaikutuksen sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien sekä viranomaistoimijoiden kanssa. Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä henkilö. Tehtävä edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Erillisverkot on valtakunnallinen toimija, ja toimipaikkasi voi sijaita missä tahansa toimipisteessämme. Tehtävässä voidaan soveltaa laajaa etätyömalliamme.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Lisätietoa tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla Logistiikan suunnittelija.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi viimeistään 16.1.2022 mennessä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.