Kehityspäällikkö

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Kehityspäällikköä

Haemme kehityspäällikköä vastaamaan turvallisen pilvipalvelun kehittämisestä ja palvelutuotannosta yhdessä kumppanin ja sisäisten toimijoiden kanssa. Tehtävänäsi on luoda yhteistyön rajapinta uuden kumppanin kanssa ja integroida se osaksi palvelun kokonaisuutta. Kumppanin vastuulle tulee osa pilvipalvelukokonaisuuden tuottamista.

Kehityspäällikkönä vastaat pilvipalvelun palvelutuotannosta ja tuottamiseen osallistuvan kumppaniverkoston koordinoinnista. Tehtävä on ennen kaikkea kokonaisuuden hallintaa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, toimintatapojen kehittämistä ja operatiivisen toiminnan varmistamista. Toimit tiiviissä yhteistyössä arkkitehtuurin ja tuotehallinnan kanssa. Tehtävässä pääset kehittämään uudenlaista kokonaisuutta omilla vahvuuksillasi yhdessä kollegoiden kanssa.

Hae meille, jos:

 • sinulla on aikaisempaa kokemusta kumppaniverkoston johtamisesta tai palvelupäällikkönä toimimisesta
 • hallitset ICT-palveluiden tuottamisen käytännöt
 • ymmärrät pilvipalveluiden toimintaperiaatteet
 • olet systemaattinen ja ratkaisuhakuinen kehittäjä
 • arvostat toiminnan laatua ja tehokkuutta
 • sinulla on osaamista yleisimmistä IT:n viitekehyksistä
 • sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto
 • eduksi näemme, jos sinulla on kokemusta turvallisuuskriittisestä toimintaympäristöstä.

Tarjoamme sinulle:

 • haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
 • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
 • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
 • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
 • hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkaton työilmapiirimme tukevat onnistumistasi.

Tehtävän luonne mahdollistaa osittaisen etätyön. Toimipaikkasi voi sijaita valintasi mukaan Oulussa, Jyväskylässä tai Espoossa. Tarpeen mukaan toimipisteesi voi sijaita myös jossain muussa yhtiömme toimipisteessä Suomen suurimpien kaupunkien alueella. Työ sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Hae meille töihin omana itsenäsi!

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae täyttämällä lomake täällä ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 27.09.2023 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Jansson p.050 520 3958 maanantaina 18.9. klo 16-17 ja perjantaina 22.9. klo 14-15.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.