Juristi

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Juristia

Haluatko työskennellä ICT:n, turvallisuuden ja yhteiskunnan kriittisten toimijoiden parissa? Kiinnostavatko sinua tietosuojaan ja julkisiin hankintoihin liittyvä juridiikka? Liity kasvavaan joukkoomme varmistamaan yhteiskunnan toimivuutta ja turvallisuutta. 

Työssäsi konsernin juristina tuet lakiasioissa konsernin johtoa, yhteisiä palveluja ja liiiketoimintoja.

Työskentelyajasta noin puolet kuluu tietosuojalainsäädäntöön liittyvissä tehtävissä ja toimit konsernin tietosuojavastaavana. Olet mukana liiketoimintojen tuote- ja palvelukehityksessä sekä osallistut tietosuojan vaikutusten arviointien tekemiseen. Avustat laajasti myös muissa konsernin juridisissa asioissa muun muassa julkisissa hankinnoissa, sopimusten laadinnassa ja tulkinnoissa.

Hae meille, jos

  • sinulla on oikeustieteen maisterin tai kandidaatin tutkinto
  • olet työskennellyt in house -juristin tehtävissä tai hoitanut juristin tehtäviä laajasti useamman vuoden
  • osaat muuttaa tietosuojalain vaatimukset käytännön tekemiseksi ja toimia konsernin tietosuojavastaavana
  • sinulla on hyvät priorisointi- ja ongelmanratkaisutaidot sekä kyky lainsäädäntöä soveltamalla edistää konsernin liiketoimintaa – osaat huomioida yksityiskohtien lisäksi kokonaisuuden, johon ne liittyvät
  • olet helposti lähestyttävä ja pidät työstä, jossa pääset työskentelemään oma-aloitteisella ja järjestelmällisellä otteella.

Tarjoamme sinulle:

  • haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän digitaalisen turvallisuuden parissa
  • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
  • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
  • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
  • hyvät työnteon puitteet: ajanmukaiset työvälineet, joustavat etätyömahdollisuudet, mukavat henkilöstöedut ja mutkaton työilmapiirimme tukevat onnistumistasi.

Juristin tehtävissä työskentelet itsenäisesti ja osana laki- ja hankintatiimiä sekä koko konsernia. Työssäsi raportoit lakiasiainpäällikölle ja toimit osana poikkihallinnollisia tiimejä. Olemme erityistehtäväyhtiö ja toimintamme on pääosin Suomessa tapahtuvaa, mutta esimerkiksi osa sopimuksista laaditaan englanniksi.

Toimimme useilla paikkakunnilla Suomessa ja tehtäväsi ovat valtakunnallisia, joten ne edellyttävät ajoittain matkustamista kotimaassa. Toimipaikkasi voi sijaita esimerkiksi Espoossa tai Jyväskylässä, mutta se voi olla myös joku muu konsernin toimipisteistä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa lakiasiainpäällikkö Anne Koljonen, anne.koljonen@erillisverkot.fi. Hae tehtävään osoitteessa mps.careers.com ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 15.8.2022 mennessä. Hakuaika on kesän vuoksi pitkä ja aloitamme haastattelut sen päätyttyä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltuvarmuuskriittiset yritykset.