Johdon assistentti

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Johdon assistenttia

Haluatko olla mukana rakentamassa yhdessä turvallisempaa Suomea? Etsimme mutkattomaan joukkoomme johdon assistenttia tukemaan ja vahvistamaan johdon työskentelyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä huippuammattilaisten ympäröimänä, mutkattoman ilmapiirin ja mukavat työkaverit. Toimipaikkasi on konsernin pääkonttorissa Espoon Otaniemessä.

Odotamme sinulta

  • Organisoinnin ja ajankäytön mestarillista otetta. Hallitset priorisoinnin ja tehtävälistojen viidakot.
  • Askeleen edellä olemista. Osaat ennakoida, valmistella ja huomioida asioita jo ennen kuin sinulta ehditään kysyä.
  • Kokemusta ja näyttöjä onnistumisista johdon assistentin tehtävissä. Sinulta syntyvät käden käänteessä niin viralliset dokumentit kuin kokousmateriaalit.
  • Suvereenia matka- ja kokousjärjestelyiden hoitamista. Laadit aikatauluja ja saat ratkaistua palapelin tavoin useamaan henkilön kalenterin yhteensovittamisen.
  • Rohkeaa asioihin tarttumista, kykyä pitää monta palloa ilmassa sekä itsenäistä päätöksentekoa tehtävääsi kuuluvissa asioissa.

Johdon assistenttina olet tiiviisti yhteistyössä johdon kanssa ja hoidat hallituksen kokousjärjestelyitä. Olet osa toimistopalvelut-tiimiä ja pidät huolta toimistomme viihtyisyydestä. Meidän missiomme on: Kun tavanomainen ei riitä. Sytymme tästä, toivottavasti sinäkin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae johdon assistentiksi osoitteessa career.mps.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 19.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Henkilöstöhallinto ja toimistopalvelut, yksikön päälliköltä Susanna Viljaselta sähköpostitse susanna.viljanen@erillisverkot.fi tai puhelimitse 040 7359953 keskiviikkona 12.1.2022 kello 13.00-15.00 ja perjantaina 14.1.2022 kello 10.00-12.00.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.