ICT-harjoittelija teknisen dokumentoinnin kehittämiseen

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

ICT-harjoittelijaa teknisen dokumentoinnin kehittämiseen

Haluatko käyttää osaamistasi turvallisemman Suomen rakentamiseen? Etsimme joukkoomme teknisen dokumentaation suunnittelusta ja järjestelmien elinkaarenhallinnan automatisoinnista kiinnostunutta harjoittelijaa kesäksi 2023.

Harjoittelijana työskentelet osana tuotannon tiimiä. Pääset harjoittelun aikana kehittämään ICT-järjestelmädokumentaation hallintaa sekä toteuttamaan hallintaan liittyvää kehitystä uuteen tuotannonohjausjärjestelmäämme. Teet töitä Erillisverkkojen osaavien ammattilaisten kanssa, joilta saat hyvän perehdytyksen ja tukea työhösi.

Tehtäviisi kuuluu:

 • tarvittavan ICT-dokumentaation suunnittelu
 • ICT-dokumentaation ylläpidon toteuttaminen uuteen työnohjausjärjestelmään
 • muut mahdolliset tehtävät.

Hae meille, jos:

 •  opiskelet soveltuvaa alaa, esimerkiksi yliopiston tai ammattikorkeakoulun ICT-opinnot antavat hyvät lähtökohdat tähän tehtävään
 • sinulla on hyvät kirjalliset taidot suomen kielellä – selkeys on tarpeen laatiessasi dokumentointiin liittyviä ohjeistuksia
 • pidät työskentelystä tiimissä ja olet myös omatoiminen työtehtävissäsi
 • sinulta löytyy asennetta ongelmaratkaisutilanteissa
 • eduksi katsotaan mahdollinen Atlassian-tuotteiden tuntemus – jos et vielä niitä tunne, harjoittelun myötä ne tulevat varmasti tutuksi.

Tarjoamme sinulle:

 • ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
 • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
 • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
 • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
 • palkallisen harjoittelun, hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Harjoittelun kesto on joustavasti toukokuun alusta elokuun loppuun. Työpaikkasi sijoittuu ensisijaisesti Erillisverkkojen Jyväskylän tai Espoon toimipisteelle. Työtä voit tehdä halutessasi myös osittain etänä. Työajat sijoittuvat normaaleihin toimistoaikoihin ja käytössä on liukuva työaika.

Käy kurkkaamassa viime vuoden harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden kokemuksia meillä työskentelystä: Kesä Erillisverkoilla: ”Täällä saa vastuuta ja tukea – on tosi hyvä meininki!”

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae harjoittelijaksi täyttämällä lomake tästä linkistä ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi ke 8.2.2023 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa kehityspäällikkö Helena Toivonen, puh. 046 9230 730, tiistaina 31.1.2023 klo 9-10.

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät @erillisverkot. Voit tulla myös moikkaamaan meitä #contactforum-rekrytointimessuille Helsingin messukeskuksessa 26.1.

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.