Harjoittelija Virve 2 -päätelaitteiden testaukseen

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Harjoittelijaa Virve 2 -päätelaitteiden testaukseen

Haluatko käyttää osaamistasi turvallisemman Suomen rakentamiseen? Etsimme joukkoomme viranomaisviestinnästä ja mobiilipäätelaitteista kiinnostunutta harjoittelijaa kesäksi 2023.

Harjoittelijana työskentelet osana testaustiimiämme, jossa testaamme Virve 2 -päätelaitteita ja sovelluksia. Viranomaisverkko Virve on tilannejohtamisen työkalu, joka auttaa viranomaisia ja muita turvallisuustoimijoita viestimään tehokkaasti ja turvallisesti. Virve-asiakkaamme saavat 2020-luvulla käyttöönsä monipuoliset laajakaistaiset mobiilipalvelut. Kehitämme seuraavan sukupolven Virve-palveluja Virve 2 -hankkeessa.

Pääset harjoittelun aikana syventymään 4G/5G-teknologioihin perustuvan Virve 2 -viranomaisverkon testaukseen mobiilipäätelaitteiden ja sovellusten kautta. Työnkuvaan kuuluu testitapausten suorittamista ja raportointia sekä osallistumista kenttätesteihin. Toimit yhteistyössä Erillisverkkojen teknisten asiantuntijoiden kanssa, joilta saat perehdytyksen ja tarvittaessa tukea työhösi.

Tehtäviisi kuuluu:

 • päätelaitteiden sovellustestaus
 • testausdokumentointi
 • kenttätestaus.

Hae meille, jos:

 • opiskelet soveltuvaa alaa, esimerkiksi ICT-alan opinnot antavat hyvät lähtökohdat tehtävään
 • olet kiinnostunut päätelaitteiden ja sovellusten toiminnasta ja testauksesta
 • olet yhteistyötaitoinen, mutta kykenet myös työskentelemään itsenäisesti annettujen tehtävien parissa
 • lisäksi ajokortti (B) katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

 • ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
 • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
 • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
 • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
 • palkallisen harjoittelun, hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Harjoittelun kesto on 2–3 kuukautta alkaen kesäkuun alusta. Kerrothan hakemuksessasi, miten pitkän harjoittelujakson haluaisit tehdä. Työskentelet Erillisverkkojen toimipisteessä Jyväskylässä. Työtä voit tehdä halutessasi myös osittain etänä. Työajat sijoittuvat normaaleihin toimistoaikoihin, ja käytössä on liukuva työaika.

Käy kurkkaamassa viime vuoden harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden kokemuksia meillä työskentelystä: Kesä Erillisverkoilla: ”Täällä saa vastuuta ja tukea – on tosi hyvä meininki!”

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae harjoittelijaksi täyttämällä lomake tästä linkistä ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi ke 8.2.2023 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Ville Kanniainen puh. 040 5011703, maanantaina 30.1.2023 klo 12-16 tai sähköpostitse ville.kanniainen@erillisverkot.fi.

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät @erillisverkot. Voit tulla myös moikkaamaan meitä #contactforum-rekrytointimessuille Helsingin messukeskuksessa 26.1.

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.