Harjoittelija viranomaisradioverkko Virven käyttäjätuen tehtäviin

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Harjoittelijaa viranomaisradioverkko Virven käyttäjätuen tehtäviin

Haluatko käyttää osaamistasi turvallisemman Suomen rakentamiseen? Etsimme joukkoomme viranomaisviestiliikenteestä kiinnostunutta harjoittelijaa kesäksi 2023.

Harjoittelijana työskentelet osana käyttäjäpalvelut-tiimiämme, joka ylläpitää asiakkaiden Virve-viestijärjestelmiä sekä kehittää tulevaisuuden Virve 2 -palvelua yhdessä viranomaiskäyttäjien kanssa. Viranomaisverkko Virve on tilannejohtamisen työkalu, joka auttaa viranomaisia ja muita turvallisuustoimijoita viestimään tehokkaasti ja turvallisesti. Virve-asiakkaamme saavat 2020-luvulla käyttöönsä monipuoliset laajakaistaiset mobiilipalvelut. Kehitämme seuraavan sukupolven Virve-palveluja Virve 2 -hankkeessa.

Pääset harjoittelun aikana syventymään Virven käyttöön ja tekniseen kehitykseen sekä osallistumaan Virve 2 -päätelaitteiden, lisälaitteiden ja sovellusten testaukseen. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat Virveä käyttävät viranomaiset ja muut huoltovarmuuskriittiset toimijat sekä viranomaisviestinnän teknologian kehittäjät. Tiimiisi kuuluu kahdeksan osaavaa ammattilaista, joilta saat hyvän perehdytyksen ja tarvittaessa tukea työhösi. Toivomme että olet sosiaalinen, viihdyt erilaisten ihmisten parissa ja että Virve pysyy kädessäsi.

Tehtäviisi kuuluu:

 • Virven koulutusmateriaalien tuottaminen ja käyttäjäkoulutukset
 • Virven käyttäjädokumentaation kehittäminen yhdessä pääkäyttäjien kanssa
 • Virve 2:n testaukseen ja kehitykseen osallistuminen.

Hae meille, jos: 

 • opiskelet soveltuvaa alaa, esimerkiksi turvallisuus- tai pelastusalan opinnot antavat hyvät lähtökohdat tähän tehtävään
 • olet kiinnostunut kehittymään mobiilitekniikan parissa
 • sinulta löytyy perusosaamista Virven käytöstä
 • tunnet perusteet ”sinivilkkuviranomaisten” toiminnasta
 • pidät tehtävistä, joissa tarvitaan hyvää esiintymistaitoa ja itsenäistä työskentelyotetta
 • käytät Office-ohjelmia sujuvasti.

Tarjoamme sinulle:

 • näköalapaikan viranomaisyhteistyöhön, viestiliikenteeseen ja viranomaisten laajakaistateknologioiden kehitykseen
 • ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
 • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
 • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
 • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
 • palkallisen harjoittelun, hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Harjoittelun kesto on joustavasti toukokuun alusta elokuun loppuun. Voit valita työskentelypaikaksesi jonkun Erillisverkkojen toimipisteistä pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä, Tampereella tai Turussa. Työtä voit tehdä halutessasi myös osittain etänä. Työajat sijoittuvat normaaleihin toimistoaikoihin ja käytössä on liukuva työaika.

Käy kurkkaamassa viime vuoden harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden kokemuksia meillä työskentelystä: Kesä Erillisverkoilla: ”Täällä saa vastuuta ja tukea – on tosi hyvä meininki!”

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae harjoittelijaksi täyttämällä lomake tästä linkistä ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi ke 8.2.2023 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ilari Hatakka puh. 050 3043 502, 24.1.2023 klo 10-15 sekä 6.2.2023 klo 8-12.

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät @erillisverkot. Voit tulla myös moikkaamaan meitä #contactforum-rekrytointimessuille Helsingin messukeskuksessa 26.1.

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.