alkuun

Erillisverkot myy Deltagon Oy:n SSH:lle – uusi omistaja vahvistaa Deltagonin kasvua

Suomen Erillisverkot -konserniin kuuluva Leijonaverkot Oy on myynyt 26.4.2021 Deltagon Oy:n koko osakekannan Kyberleijona oy:lle tammikuussa 2021 tiedotetun mukaisesti. Kyberleijona Oy on Erillisverkkojen osakkuusyhtiö (omistus 35 prosenttia) ja SSH Communications Security Oyj:n (SSH) tytäryhtiö (omistus 65 prosenttia).
Deltagon ssh communications

Kaupan myötä Deltagon Oy:stä tuli Kyberleijona Oy:n tytäryhtiö ja osa SSH-konsernia.  Yrityskauppa edellytti viranomaishyväkysynnän, joka valmistui huhtikuun loppupuolella. Myös muut kaupan täytäntöönpanoehdot ovat täyttyneet.

”Kaupan ehtona olleet viranomaishyväksynnät on nyt saatu, ja pääsemme viemään Deltagonin erinomaiset tuotteet ja palvelut uudelle kehitysuralle. Yhteistyö SSH:n ja yhteisyritys Kyberleijonan kanssa on ollut erinomaista. Tämä kauppa vahvistaa merkittävästi Deltagonin kehitysnäkymiä ja samalla varmistaa turvalliset, toimintavarmat ja kehittyvät ict-palvelut viranomaisille ja huoltovarmuuskriittisille toimijoille”, Erillisverkkojen toimitusjohtaja Timo Lehtimäki sanoo.

”Deltagon-yritysostomme on nyt viety päätökseen. Tämä yritysosto on merkittävä askel tilauspohjaiseen liiketoimintamalliin siirtymisessä sekä kriittisten kyberturvallisuustuotteiden kokonaisratkaisuiden tarjoamisessa. Kauppa laajentaa ohjelmistoportfoliotamme ja asiakaspohjaamme. Toivotan Deltagon Oy:n osaavan henkilökunnan lämpimästi tervetulleeksi osaksi kyberturvaohjelmistojen myynti-, kehitys-, toteutus- ja tukitiimejämme”, SSH:n toimitusjohtaja Teemu Tunkelo kommentoi.

Deltagon kehittää sähköisen viestinnän ja asioinnin tietoturvaratkaisuja monipuolisesti eri toimialoille. Sähköpostiviestintään salausratkaisu Sec@GW on yksi yhtiön tunnetuimmista tuotteista. Sec@GW:lla on Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen (NCSA-FI) hyväksyntä turvaluokitellun materiaalin käsittelyyn.

Lisätiedot ja lausunnot medialle:

Lue lisää Deltagonista: www.deltagon.com, @deltagon

Erillisverkot

Timo Lehtimäki, toimitusjohtaja, timo.lehtimaki@erillisverkot.fi, 050 514 8286
Katariina Salmisalo, viestintäjohtaja, katariina.salmisalo@erillisverkot.fi, 040 701 6576

SSH

Teemu Tunkelo, toimitusjohtaja, teemu.tunkelo@ssh.com, 040 5499605
Niklas Nordström, talousjohtaja, niklas.nordstrom@ssh.com, 050 5410543

Suomen Erillisverkot -konserni on valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö, joka turvaa yhteiskunnan toimintaa ja kriittistä viestintää kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tuottaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille ict-palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Lisätietoja erillisverkot.fi ja sosiaalisessa mediassa @erillisverkot.

SSH Communications Security Oyj auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja pal­veluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menes­ty­mään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsy­oikeuk­siin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kat­ta­van myynti­partneri­verkoston avulla. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisä­tietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.