alkuun

Erillisverkot kutsuu sidosryhmiään vastuullisuusverkkokeskusteluun

Arvot ovat mukana arkisessa tekemisessämme. Miten vastuullisuuden pitäisi näkyä Erillisverkoissa, joka on valtion kokonaan omistama erityistehtävä yhtiö. Erillisverkkojen tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Yhtiö tuottaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Olemme ottaneet otannan sidosryhmäviestintärekisterissämme olevista organisaatioista ja lähettäneet heille kutsun osallistua verkkokeskusteluun.

Vastuullisuuden nostamisella yhdeksi neljästä arvostamme, pyrimme jatkossa entistäkin määrätietoisemmin huomioimaan kaikki ne ulottuvuudet, joita toimintaamme liittyy. Siksi haluamme kuulla sidosryhmiemme ajatuksia siitä, mitä vastuullisuus ict-alalla tarkoittaa ja miten sen pitäisi ilmentyä. Osallistujat pääsevät myös arvioimaan muiden sidosryhmiemme ajatuksia vastuullisuudesta ict-alalla.

Vastaaminen on anonyymia. Keskustelu on käynnissä perjantaihin 25.10.2019 asti.