Erikoissuunnittelija

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Erikoissuunnittelijaa

Erikoissuunnittelijana teet työtä tietoliikenteen ja pääsynhallintajärjestelmien operoinnin, suunnittelun ja kehittämisen parissa. Asiakasratkaisujen suunnittelu ja asiakastyö ovat hyvin tärkeässä roolissa tässä työtehtävässä.

Tietoliikenteen ja pääsynhallinnan erikoissuunnittelijana tuot tärkeää kokemusta viranomaisverkon ja muiden yhteiskunnallisesti merkittävien palveluiden operatiiviseen toimintaan. Osallistut päivittäiseen tuotannolliseen tekemiseen ja toimit läheisessä yhteistyössä Erillisverkkojen tietoliikenneasiantuntijoiden lisäksi operaattorien ja laitetoimittajien sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakasratkaisujen suunnittelu, kehittäminen ja asiakastyö ovat hyvin tärkeässä roolissa tässä työtehtävässä.

Työpisteenä on jokin Erillisverkkojen eri puolella Suomea sijaitsevista toimipaikoista. Myös etätyöskentely on mahdollista.

Hae meille, jos hallitset

  • IP/MPLS -verkkoteknologiat
  • IP-verkkojen suojauksen ja palomuuritekniikat
  • suomen kielen suullisesti ja kirjallisesti
  • tiimityön ja yksin työskentelyn.

Arvostamme myös osaamista seuraavilta alueilta

  • SD-WAN
  • kyberturvallisuus

Toimenkuvaan vaikuttaa valittavan henkilön aiemmin hankittu osaaminen. Erillisverkot tukee tarvittaessa valittavan henkilön osaamisen kehittämistä tehtävän menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi. Kerro hakemuksessa, mikäli sinulla on muuta osaamista, jonka katsot tehtävän kannalta eduksi.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (ins. AMK) sekä työkokemusta. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, tarkka ja johdonmukainen tiimipelaaja. Saat suoritettua tehtäväsi loppuun ja olet valmis kehittämään osaamistasi sekä tarttumaan myös uusiin haasteisiin. Hallitset hyvin asiakokonaisuuksia ja pystyt myös dokumentoimaan ne mallikkaasti. Kiinnität erityistä huomiota sekä toiminnalliseen, että palveluiden tietoturvaan.

”Meillä Erillisverkoissa on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja onnistua yhdessä kollegoiden ja kumppaniemme kanssa. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa”, toimitusjohtajamme Timo Lehtimäki kiteyttää.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilö turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa careers.mps.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 21.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Tom Sandström, puh. 040 511 1657 tai tom.sandstrom@erillisverkot.fi.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.