Erikoisasiantuntija

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Erikoisasiantuntijaa verkonhallinnan järjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon

Haluatko työskennellä laaja-alaisesti erilaisten verkonhallintaan liittyvien järjestelmien kanssa ja tehdä merkityksellistä työtä kriittisen viestintätekniikan parissa? Työssäsi varmistat Erillisverkkojen palveluiden käytettävyyttä ja ylläpitoa yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

Tehtävässä pääset osaksi kokonaisuutta, joka operoi, ylläpitää ja kehittää maamme turvallisuuskriittisimpiä tietoliikenneverkkoja sekä niiden verkonhallintajärjestelmiä.

Hae meille, jos sinulla on:

 • laaja osaaminen eri verkkotekniikoiden osa-alueista ja aktiivilaitteiden konfiguroinnista sekä niiden verkonhallintajärjestelmistä
 • kokemusta ja innokkuutta osallistua verkonhallinnan kehittämiseen sekä tietojärjestelmien välisten integraatioiden toteutukseen ja kehittämiseen
 • vahva käytännön ongelmien ratkaisukyky, kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja hyvät vuorovaikutustaidot
 • soveltuva koulutus, esimerkiksi AMK-tutkinto sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
 • matkustusvalmiutta kotimaassa joitakin kertoja kuukaudessa.

Katsomme eduksi, jos:

 • sinulla on osaamista komentokielistä ja toimintojen automatisoinnista
 • sinulla on osaamista open source -pohjaisista ympäristöistä kuten Zabbix ja Grafana
 • TM Forumin keskeiset parhaat käytännöt ovat sinulle tuttuja.

Tarjoamme sinulle:

 • haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
 • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
 • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
 • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
 • hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Erikoisasiantuntijana voit valita työskentelypaikaksesi jonkun Erillisverkkojen toimipisteistä Suomen suurimmissa kaupungeissa, mutta toivomme ensisijaisesti tehtävän sijoittuvan Turkuun. Työn luonne vaatii pääsääntöisesti läsnäoloa toimistolla.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä ja toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae Erikoisasiantuntijaksi täyttämällä lomake täällä ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään su 4.6.2023.

Lisätietoa tehtävästä saat lähettämällä sähköpostia rekry@erillisverkot.fi -osoitteeseen. Merkitse otsikoksi ”Erikoisasiantuntija”.

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.