Cloud Operations Engineer -osaaja

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

kahta Cloud Operations -osaajaa

Haluatko työskennellä digitaalisen itsenäisyytemme turvaamiseksi? Etsimme joukkoomme palvelinvirtualisoinnista, konteista, yksityisen pilven alustaratkaisuista sekä ICT-palveluiden ylläpidosta ja kehittämisestä innostunutta järjestelmäasiantuntijaa.

Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja onnistua yhdessä kollegoiden ja kumppaniemme kanssa. Turvapilvipalveluissa pääset osaksi tiimiä, joka kehittää ja ylläpitää palveluita maamme vaativimmille turvallisuuskriittisille asiakkaille. Voimme luvata monipuolisia, haastavia ja vastuullisia työtehtäviä omien järjestelmiemme ja asiakasprojektien parissa sekä mahdollisuuden oppia paljon uutta.

Tarjoamme asiantuntevan työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa, Jyväskylässä tai sopimuksen mukaan jossain muussa Erillisverkkojen toimipisteessä. Työtä voi pääsääntöisesti tehdä etätyönä.

Hae meille, jos…:

  • sinulla on kokemusta ja osaamista virtualisointialustoista ja järjestelmistä.
  • sinulla on laaja kokemus erilaisista Windows- ja/tai Linux-ympäristöissä tuotettavien palveluiden asentamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä.
  • hallitset IP-verkkojen perusperiaatteet, kuten VLAN, reititys, palomuuri ja NAT.
  • sinulla on tekninen koulutus, esim. insinööri, tai vastaava osaaminen työkokemuksen kautta.
  • olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti.
  • pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä.
  • tunnet ketterän kehityksen ja myös projektimainen toimintatapa on sinulle tuttua.
  • ongelmien selvitys ja ratkaiseminen eivät jää sinulta tekemättä, vaan vastuu tuntuu sopivalta haasteelta.
  • osaat myös kuvata ja dokumentoida työsi tulokset.
  • olet tarvittaessa valmis matkustamaan kotimaassa.

Cloud Operations Engineer -tehtävässä työskentelet osana Turvapilvi-tiimiä, joka tuottaa korkean tietoturvatason palveluita useilta eri alustoilta erilaisille sidosryhmille sekä yhtiön sisällä että suoraan asiakkaille. Osallistut järjestelmien ylläpitoon ja palveluiden kehittämiseen. Pääset myös osallistumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Pasi Vepsä, puh. 040 545 2154, 20.1.2022 klo 13-16.
Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa careers.mps.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 25.1.2022 mennessä.