Asiakkuuspäällikkö

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Asiakkuuspäällikköä viranomaisviestiliikenteen pariin

Haluatko käyttää osaamistasi turvallisemman Suomen rakentamiseen? Etsimme joukkoomme turvallisuusviranomaisten tilannekuva- ja viestijärjestelmien kehittämisestä kiinnostunutta asiakkuuspäällikköä.

Asiakkuuspäällikkönä työskentelet osana Erillisverkkojen Asiakkuudet-osaamisalueelle sijoittuvaa Käyttäjäpalvelut -yksikköä, joka tuottaa viranomaisverkkojen (Virve ja Virve 2) pääkäyttäjäpalveluita, turvallisuusverkon (TUVE) asiakasratkaisuja, tilannekuvapalveluiden (Krivat) käyttäjätukea sekä huolehtii Erillisverkkojen pienten ja keskisuurten asiakkaiden kokonaisvaltaisesta asiakkuuksien hoidosta. Osallistut avainasiakkaiden palvelutuotannon koordinointiin, asiakasratkaisujen ja asiakkuudenhallintajärjestelmien ylläpitotehtäviin, ja rooliisi voi kuulua myös asiakkuuden hoitoon liittyvien prosessien ja palveluiden kehittäminen.

Tässä tehtävässä pääset näköalapaikalle turvallisuusviranomaisten ja huoltovarmuuskriittisten organisaatioiden langattoman viestiliikenteen kehitykseen. Työ on itsenäistä ja tapahtuu verkostossa Erillisverkkojen asiakaspalvelun, teknisten asiantuntijoiden, asiakkaiden vastuuhenkilöiden ja muiden asiakkuuspäälliköiden kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista teknologioista sekä kykyä toimia hyvin erilaisten ja erikokoisten organisaatioiden kanssa. Asiakkuuspäällikön vastuulle tulevat toimialat ja asiakkuudet päätetään huomioiden tehtävään valitun tausta, osaaminen ja kiinnostuksen kohteet.

Hae meille, jos:

 • käytät työssäsi Virveä luontevasti ja tunnet suomalaisten turvallisuusviranomaisten tai yksityisen turvallisuusalan toimintakentän
 • sinulla on soveltuva opisto- tai korkeakoulututkinto esimerkiksi sote-, turvallisuus- tai pelastusalalta
 • osaat tuottaa sujuvaa tekstiä, joka osoittaa asiantuntijuuttasi
 • esiinnyt sujuvasti suomen kielellä isonkin yleisön edessä
 • haluat kehittää itseäsi asiakaspalvelussa ja oppia uusista teknologioista
 • olet valmis matkustamaan kotimaassa jopa viikoittain.

Katsomme eduksi, jos:

 • olet parametroinut Virvejä tai käyttänyt muita viranomaisten tilannekuva-, johtamis- tai viestijärjestelmien hallintatyökaluja
 • pystyt työskentelemään myös ruotsin ja englannin kielellä
 • sinulla on kokemusta projektinhallinasta, asiakkuudenhoidosta tai viranomaistoiminnan kehittämisestä
 • omaat perustiedot tietoliikennetekniikasta ja mobiiliteknologioista.

Tarjoamme sinulle:

 • haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden ja suomalaisten turvallisuusviranomaisten parissa
 • paikan osaavassa tiimissä – olemme hyvin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla olevia huippuosaajia
 • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
 • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
 • hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Asiakkuuspäällikkönä voit valita työskentelypaikaksesi jonkun Erillisverkkojen toimipisteistä Etelä-Suomen suurimmissa kaupungeissa. Tehtävässä voi tehdä myös osittain etätyötä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae Asiakkuuspäälliköksi täyttämällä hakulomake täällä ja liittämällä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 12.2.2023

Lisätietoa tehtävästä antaa Käyttäjäpalveluiden yksikönpäällikkö Ilari Hatakka puh. 050 3043 502 maanantaina 16.1.2023 klo 12-16 ja tiistaina 24.1.2023 klo 10-16.

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.