alkuun

Asiakastiedote: Erillisverkkojen toiminta jatkuu hallitusti poikkeusoloissa

Erillisverkkojen tehtävä on turvata yhteiskunnan kriittistä viestintää ja johtamista kaikissa olosuhteissa. Erityistehtävämme korostuu poikkeusoloissa. Koronavirusepidemian synnyttämässä tilanteessa yhtiön tuottamien yhteiskuntaa tukevien ja kansalaisten turvallisuutta varmistavien ict-palveluiden merkitys on korostunut.

”Yhtiö huolehtii palveluidensa toimintavarmuudesta kaikissa oloissa. Riskien arviointi on jatkuvaa ja päivitämme varautumissuunnitelmiamme aktiivisesti. Koronaviruksella ei ole ollut vaikutuksia yhtiön tarjoamiin palveluihin tai niiden saatavuuteen. Viranomaisille varatussa Virve-radioverkossa riittää ryhmäpuheen ja lyhytsanomien kapasiteettia kaikille käyttäjille”, vahvistaa toimitusjohtaja Timo Lehtimäki.

Noudatamme toiminnassamme valmiuslakia ja valtioneuvoston ohjeistusta sekä huolehdimme oman henkilökuntamme terveydestä ja turvallisesta työskentelemisestä kaikissa oloissa. Erillisverkoissa ei ole todettu koronavirukseen sairastuneita tai virukselle altistuneita. Seuraamme tilannetta ja tarvittaessa keskitämme resurssimme palvelutuotannon ylläpitoon liittyviin tehtäviin. Pääsyä fyysisiin hallintakeskuksiin on rajoitettu.

Viestimme aktiivisesti tilanteesta sen mahdollisesti muuttuessa. Asiakkaamme voivat tarvittaessa olla yhteydessä organisaatiolle nimettyyn asiakasvastaavaamme tai asiakaspalveluumme, puh 0800 182 555 asiakaspalvelu@erillisverkot.fi.

Lisätietoja

Timo Lehtimäki, toimitusjohtaja
Suomen Erillisverkot –konserni, timo.lehtimaki@erillisverkot.fi, puh  050 514 8286

Merja Tiittanen, viestintäsuunnittelija,
Suomen Erillisverkot –konserni, merja.tiittanen@erillisverkot.fi, puh 040 523 4659