Asiakasneuvojia kesätyöntekijöiksi

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Asiakasneuvojia kesätyöntekijöiksi

Haluatko käyttää osaamistasi turvallisemman Suomen rakentamiseen? Etsimme joukkoomme asiakasneuvojia työskentelemään paikkatieto- ja asiakaspalvelutehtävissä Suomen Erillisverkot -konserniin kuuluvan Johtotieto oy:n Järvenpään yksikössä kesällä 2023.

Asiakasneuvojana selvität ja käsittelet itsenäisesti maanalaisen infran sijaintitiedusteluja puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Tehtävässä käytät paikkatietosovelluksia ja toimit yhtenä sijaintitietopalvelutiimin jäsenenä.

Johtotieto on valtakunnallinen toimija, jonka palvelussa ovat mukana maamme merkittävimmät johdonomistajat, kuten teleoperaattorit ja energiayhtiöt. Tuot osaamisellasi lisäarvoa johdonomistajille ja maanrakennus- sekä näyttöpalvelua tarjoaville yrityksille. Johtotietopankki.fi-sivustolla voit tutustua toimintaamme tarkemmin. 

Hae meille, jos:

  • sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja viihdyt positiivista palveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja vaativassa tehtävässä
  • sinulla on hyvät valmiudet uusien järjestelmien oppimiseen
  • suomen kielen taitosi on hyvä, ja pystyt palvelemaan asiakkaita sujuvasti sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa, eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

 Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä sekä perehdytyksen työtehtävään
  • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
  • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
  • mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
  • hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Työn kesto on huhtikuun alusta lokakuun loppuun tai yhdessä sovittuna ajanjaksona. Työskentely tapahtuu paikan päällä toimistollamme, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Järvenpäässä. Työaika on kiinteä maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Käy kurkkaamassa viime vuoden harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden kokemuksia meillä työskentelystä: Kesä Erillisverkoilla: ”Täällä saa vastuuta ja tukea – on tosi hyvä meininki!”

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae asiakasneuvojaksi täyttämällä lomake tästä linkistä ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ke 8.2.2023 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mia Pekkinen-Helenius 010-3474756 maanantaina 30.1.2023 klo 10-13 ja 31.1.2023 klo 12-15 tai sähköpostitse mia.pekkinen-helenius@johtotieto.fi.

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät @erillisverkot. Voit tulla myös moikkaamaan meitä #contactforum-rekrytointimessuille Helsingin messukeskuksessa 26.1.

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.