alkuun

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Kenttätoiminnan asentajaa

Asentajana toimit tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä sekä osallistut tehtävien dokumentointiin ja viankorjauksen varallaoloon.

Odotamme sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja vähintään B-luokan voimassa olevaa ajokorttia. Sinulla on kokemusta ja osaamista tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä, kuitukaapelin käsittelystä, pienjännitetyöskentelystä sekä turvatekniikasta. Voit myös olla työurasi alkuvaiheessa, tässä työssä tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia uutta.

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee Tikkakoskella.

Tehtävä sijoittuu Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Tehtävään valittavista henkilöistä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: ”KT Asentaja Keski-Suomi”.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si viimeistään täällä 30.5.2021 mennessä.

**

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

@erillisverkot