Etusivu Yhteistyön mahdollistaminen
valikko
Yhteistyön mahdollistaminen
Turvallinen yhteiskunta eri toimijoiden välisellä yhteistyöllä

Turvaa yhdessä

Kuvittele eteesi ketjukolari. Kaaoksen keskellä viranomaisten saumaton yhteistyö korostuu: pelastaminen päästään aloittamaan ripeästi, ja niin poliisi, pelastus kuin ensihoitokin voivat keskittyä turvallisesti omaan työhönsä.

Turvallisuus lepää tänä päivänä yritystenkin harteilla. Esimerkiksi myrskyn iskiessä huoltovarmuuskriittiset yritykset tarvitsevat yhteisen tilannekuvan eli tietoa mm. säästä, tieverkoston kunnosta, sähköstä ja viestintäverkoista. Erillisverkkojen Krivat tuo toimijat yhteisen pöydän ääreen.

Maailma monimutkaistuu. Myrskyjen ja kolareiden lisäksi arkipäivää ovat kyberuhat: häiriöt konesaleissa, palvelunestohyökkäykset, urkinnat ja hakkeroinnit haastavat yhteiskunnan toimivuuden. Niistä selviämiseksi tarvitaan taitoa, oikeita välineitä ja yhteistyötä.


Suomalainen viranomaistyö on maailmanlaajuisestikin katsottuna ainutlaatuista.
kuv-tulipalo
kuv-sairaanhoitaja
Kaikille tuttua virveä voi täydentää nyt myös langattomalla laajakaistalla.

Yhdessä parempia palveluita

Yhteiskunnan toiminnot ovat yhä verkottuneempia ja riippuvaisempia toisistaan. Yksin ei enää pärjää. Turvallinen yhteiskunta syntyy viranomaisten, yritysten ja muiden toimijoiden välisestä yhteistyöstä. Me tarjoamme palveluita, jotka tukevat sujuvaa yhteistyötä.

Ratkomme asiakkaidemme haasteita yhdessä ja tarjoamme heille yhä parempia ICT-palveluita hyödyntämällä digitaalisaation mahdollisuuksia.

Haasteet turvallisen viestinnän takaamiseksi kaikissa olosuhteissa ovat suuret, mutta tartumme niihin yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Tulevaisuudessa eivät menesty ne, jotka tekevät paljon työtä, vaan ne, jotka tekevät paljon yhteistyötä.


Tulevaisuudessa menestyvät ne, jotka tekevät yhteistyötä.