Etusivu Uutishuone
valikko
Uutishuone
Näkökulmia turvallisuuteen

Ajankohtaista


6.9.2017 8.38

Tervetuloa tapaamaan Erillisverkkoja Kuntamarkkinoille 13.-14.9!

Erillisverkot on jälleen mukana Kuntamarkkinoilla, jotka järjestetään 13.-14. syyskuuta Kuntatalolla, Helsingissä. Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme sekä kuulemaan tietoiskumme kuntien turvallisuuskriittisistä ICT-palveluista 13.9. klo 10.30!

Kuntamarkkinat on julkishallinnon päättäjien ja toimijoiden ammattitapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen 6 500 - 7 000 alan ammattilaistaTapahtuman järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti.

Erillisverkkojen toimitusjohtaja Timo Lehtimäki kertoo kuntien turvallisuuskriittisistä ICT-palveluista tietoiskussa ke 13.9. klo 10.30-10.50 (kerros 3, tila A 3.24). Erillisverkkojen osastolta 2.12 (kerros 2.) saat niin ikään tietoa turvallisista ja toimintavarmoista palveluistamme. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme, kuulemaan tuoreimmat kuulumiset ja keskustelemaan tulevaisuuden ratkaisuista.

Kuntamarkkinat järjestetään Kuntatalolla (Alppikatu 1, Helsinki) ke 13.9. klo 9–17 ja to 14.9. klo 9–15. Tapahtuma on maksuton.

Rekisteröidy ennakkoon Kuntamarkkinoiden verkkosivuilla http://kuntamarkkinat.fi/aukioloajat-ja-rekisteroityminen/.

Nähdään Kuntamarkkinoilla!


Palaa otsikoihin

Logot, esitteet ja faktapaketit

Lataa Erillisverkot-esite klikkaamalla kuvaa.

esite_kansi

Lataa Krivat-esite klikkaamalla kuvaa

krivat

Lataa Virve-esite klikkaamalla kuvaa

Virve-esite kansi - Copy

Lue lisää Virvestä Virve fact sheetistä


Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan viestintään, kun käytät logojamme: viestinta(at)erillisverkot.fi


Erillisverkot-logo_rgb
Painokelpoinen logo (.eps)
Sähköinen logo (.png)