Etusivu Uutishuone
valikko
Uutishuone
Näkökulmia turvallisuuteen

Ajankohtaista


24.4.2017 9.24

Erillisverkot julkaisi vuoden 2016 yritysvastuuraporttinsa

Raportissa käydään läpi turvallisten ja toimintavarmojen palveluiden lisäksi vastuullisuusasioita erityisesti henkilöstön, johtamisen, talouden ja ympäristön näkökulmista.

Voit lukea Valtio-omistajalle vastuullisuus on erottamaton osa bisnestä -jutun Erve Uutisissa. Artikkelissa valotetaan valtioneuvoston kanslian eli valtio-omistajan ajatuksia vastuullisuudesta ja odotuksista erityistehtäväyhtiöille.

Viitekehyksenä raportoinnissa käytetään listaamattomille valtio-omisteisille yhtiöille tarkoitettua mallia. Lisäksi on hyödynnetty GRI:n (Global Reporting Initiative) G4-viitekehystä sekä soveltuvin osin GRI:n teletoimialalle tarkoitetun lisäosan (Telecommunications Sector Supplement) tunnuslukuja.

Yritysvastuun asiantuntija Ratkaisutoimisto Vinhasta on tarkastanut raportoinnin vastaavuuden GRI:n G4-ohjeistoon ja vahvistaa raportin täyttävän suppean sovellustason vaatimukset.

Erillisverkkojen yritysvastuuraportit löytyvät sivulta Yhteiskunnallinen merkitys.

Lisätietoja viestinta@erillisverkot.fi


Palaa otsikoihin

Logot ja esitteet

Lataa Erillisverkot-esite klikkaamalla kuvaa.

esite_kansi

Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan viestintään, kun käytät logojamme: viestinta(at)erillisverkot.fi

Erillisverkot-logo_rgb