Etusivu Uutishuone
valikko
Uutishuone
Näkökulmia turvallisuuteen

Ajankohtaista


4.4.2018 8.26

Erillisverkkojen yritysvastuuraportti 2017 julkaistu

Erillisverkkojen vastuullisuudessa on kyse kansalaisten ja koko yhteiskunnan toiminnan turvaamisesta tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntäen. Yritysvastuuraportissa keskitymme toimintavarmoihin ja turvallisiin konesali-, tietoliikenne- ja tilannekuvapalveluihin sekä henkilöstön kehittymiseen ja hyvinvointiin.

Seuraavassa vastuullisuuspoimintoja toimitusjohtaja Timo Lehtimäen haastattelusta, joka löytyy kokonaisuudessaan raportista.

  • ”Ensisijainen tavoitteemme on toteuttaa erityistehtäväämme turvallisuuskentässä. Tämä tehdään taloudellisia raameja kunnioittaen ja kustannustehokkaasti.”

  • ”Henkilöstö on yksi strategiamme kulmakivistä. Haluamme huolehtia työn ja muun elämän tasapainosta. Työ on yksi tärkeä osa elämää, mutta vain yksi.”

  • ”Tutkimme koko ajan ympäristö- ja energiaystävällisiä vaihtoehtoja palvelujen tuottamiseen. Hyviä esimerkkejä ovat Virven polttokennovaravoimaratkaisut ja konesaliemme siirtyminen ledivalaistukseen.”

Erillisverkkojen yritysvastuuraportti 2017 on luettavissa verkkosivuillamme.


Palaa otsikoihin

Logot, esitteet ja faktapaketit

Lataa Erillisverkot-esite klikkaamalla kuvaa.

esite_kansi

Lataa Krivat-esite klikkaamalla kuvaa

krivat esite_kansi

Lataa Virve-esite klikkaamalla kuvaa

Virve-esite kansi - Copy

Lue lisää Virvestä Virve fact sheetistä


Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan viestintään, kun käytät logojamme: viestinta(at)erillisverkot.fi


Erillisverkot-logo_rgb
Painokelpoinen logo (.eps)
Sähköinen logo (.png)